ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАМЕ ОНЛАЙН?

   Онлайн пазаруването зае тряйно място в потребителския ни живот.Спестява време,а предлага богат избор от различни продукти.Повечето хора го предпочитат, защото става бързо и лесно само  с един клик. Eлектронната търговия в България нараства с всяка изминала година. И въпреки опитите на някои медии да компрометират този удобен метод за пазаруване, все повече хора извършват онлайн покупки.

Ако все още не сте се престрашили да се възползвате от това удобство, ние ще Ви предложим няколко причини, който може да Ви убедят!.

1.       Удобство

Онлайн търговията Ви дава възможност да пазарувате 24/7 на топло в дома си, а заплащането бързо и сигурно. Не се налага да чакате по опашките, да носите тежките пазарски торби и да бързате да не изпуснете работното  време на магазина. Всичко се доставя в удобно за Вас време и  място.

 

2.       По-ниски цени

Ексклузивни оферти и по-добри цени  за предлагат, именно на онлайн пазара. Продуктите се предлагат директно от производителя или продавача, без да се натоварват с посредник и увеличение на цените, както е в повечето физически магазини. Можете бързо и лесно  да сравнявате цени и да подбирате внимателно продуктите.

 

3.       По-голямо разнообразие от продукти

Можете да разгледа продукти от различни марки и производители на едно място .Може да се докоснете до най-новите модни тенденции в света, без да давате излишни разходи за транспорт.

 

4.      Купони и  програма за лоялни клиенти

 Много от онлайн магазините предлагат програма за стимулиране на лоялни клиенти. Този метод възнаграждава клиентите чрез бонус точки, които могат да бъдат използвани като отстъпки. В действителност някои вериги предлагат същото и в офлайн търговията, но процента е пренебрежимо по-малък.

 

5.      История на поръчките

Много потребители не обръщат внимание на тази толкова ценна опция в онлайн магазините. Благодарение на нея можете да калкулирате сумите похарчени във Вашият онлайн магазин във всеки един момент. Това от своя страна би Ви спестило време, ако планирате месечния си бюджет. Според характера на предлаганите в онлайн магазина стоки, чрез тази възможност бихте могли да повторите лесно и бързо някоя от старите си поръчки. Много удобно, особено ако някои от приятелите Ви каже „Много яко, поръчай такова и на мен“.

 

6.       Връщане на поръчката

Съгласно конституцията на Република България, всяка покупка извършена дистанционно дава възможност на купувача в 14 дневен срок да върне закупената стока, а продавачът да му възстанови сумата.

 

Е, разбира се, че всико има и  своите недостатъци.

Но може би единствения недостатък  на онлайн пазаруването е, че трябва са изчакаме доставката на избрания от нас,  така желан продукт.

 

Пазарувайте онлайн и се наслаждавайте на новите тенденции в модата, техниката и останалите отрасли на търговията.

Осигурете си едно приятно преживяване, в света на онлайн търговията. Интернет направи пазаруването по-удобно и достъпно за всички. 

И