Черен Петък 2020 – да се подготвим за успешно пазаруване!

Черен петък 2020 - да се подготвим за успешно пазаруване !

Датата за фестивала на пазаруването тази година е една - 27 ноември, по-добре позната като Black Friday 2020. Онлайн пазаруването дава част от нашето ежедневие, за това не е странен факт, който ще бъде препоръчан метод именно в деня на черния петък. Чували ли сте правилото за 6 - те П , което гласи: „ Перфектната предварителна подготовка предотвратява провала на представяне “? Много хора са в последващо изпълнение на перфектни сделки - знаем, че в този ден адреналина лесно може да се вдигне.

 За да не се излиза без изключение извън контрола сме подготвили за вашето внимание няколко съвета за пазаруване в черния петък:

Списък за пазаруване

Започнете като създадете списък с категории и продукти, които бихте искали да купите. По този начин ще имате ясни цели и това ще доведе до правилните продукти.

Планиране на бюджет

Планирайте предварително колко търсите да похарчите за черния петък. Избягвайте прекаляването с ненужни продукти, без значение колко добра е сделката, това не е „перфектна сделка“, ако е нещо, от което няма нужда.

 

Сравнявайте цените

Харесали сте си лаптоп на промоция? Много вероятно е още един лаптоп да се предлага и от други търговци. Съветваме ви да проучите пазара, за да откриете най-атрактивната цена.

 

 

Реални намаления > Измами

Бъдете внимателни с „кухите сайтове“ - ще ги познаете по нереално ниските цени и недостоверното съдържание в сайта. Не позволявайте черния петък, за да се превърнете в „очернен“ петък.

Денят на 27 ноември може да е прекрасна възможност за дългоочаквани покупки и спестяване на пари. Последвайте нашите съвети и извлечете максимални ползи от Черния петък 2020 .

 

И