0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
12 месеца гаранция

Промо пакет: Смарт Часовник У68, Бял + Безжични слушалки Macaron ,Бял

Модел: Y68
45.00лв
51.98лв


Доставка

Доставка с Еконт и Speedy🚚

Бърза и надеждна доставка:


С цел да ви осигурим наистина удобно и приятно пазаруване. Предоставяме ви възможността да избирате между доставка с куриер на Еконт или Speedy. Нашите куриери са професионални и внимателни, гарантирайки, че вашите поръчки ще бъдат доставени бързо и безопасно до вашия адрес.


 

 Валидност промо пакет до: 30.04.2024г.

Смарт часовник Y68 е с много функции ⌚ : Часовник с будилник Напомняне за повикване Измервания на калории Дата Нотификация за входящи повиквания Измерване на пулс Съобщения Крачкомер Напомняне при дълго застояване на едно място Наблюдение на съня Уведомяване за SMS Bluetooth версия: BT 4.0 или по-нова Съвместим: IOS Android 4.4 или по-нова версия, iOS 8.0 или по-нова версия. Каишката е направена от мек силикон, тя се състои от две части, тези части се захващат от двете страни на часовника.. Работен режим: SingleTouch. Водоустойчив: IP67. Материал: Силикон. Дължина: 220 мм. Ширина: 18 мм. Монитор на сърдечната ритъм: Да Монитор за кръвно налягане: Да Монитор за кръвен кислород: Дa Multi-спорт режими: ходене, бягане, езда, бадминтон и т.н. Крачкомер: Да Повикване или напомняне за съобщение: Да Други функции:Аларма за поддръжка, календар, напомняне, дистанционно управление на камерата, анти-загубване.Сензор G-сензор, Сензор за пулс.Размер на екрана: 1.3 инча.Резолюция: 240 х 240 пиксела.Батерия Капацитет на батерията: 150 mAh.Време на готовност: Около 7 дни.Време при активно използване: Около 5 дни.Време за зареждане: Около 2 часа. Комплекта съдържа :  1бр. смарт часовник Y68 1бр. кутия  Забележка : *Часовникът не е медицински уред и неговите показания не трябва да се използват за диагностика и медицинско лечение.

Какво да направя, ако искам да върна закупена от мен стока?

Правила за връщане и замяна на продукти:


В рамките на 14 дни след получаването на поръчката Ви имате възможност да промените решението си и да върнете продукта/продуктите, които сте закупили.


Процедура за връщане:
  1. Отидете в най-близкия до Вас офис на Еконт или Speedy и ни изпратете обратно продукта, който желаете да върнете, с попълнен формуляр за връщане.
  2. След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN. Този процес обикновено отнема от 3 до 5 работни дни след получаването на връщането.
Важно: Връщането на продуктите е за Ваша сметка, освен ако става въпрос за дефект или изпратен различен от поръчания артикул/размер/цвят.  1. За да се квалифицирате за връщане, продуктът не трябва да е ползван и всички опаковки трябва да са неразличими от нови. Разходите за връщане са на ваша сметка.


Изключения: Не можете да се откажете от договора, ако стоката:  • Е била отворена след получаването (например слушалки, слушалки тапи).

  • Е регистрирана.

  • Идва с използвани кодове за регистрация.

  • Е придружена от кодове за регистрация на допълнителни услуги, които са били използвани.


Бележка: Връщането на стока във физически магазин не е възможно.


 


Адрес за връщане на продукти:Получател: 'Смарт ММ Технолоджис' - ЕООД


Телефон за връзка:  +359 875 35 8999


Адрес: гр. Русе, офис Еконт - Дружба Получател: 'Смарт ММ Технолоджис' - ЕООД


Телефон за връзка:  +359 875 35 8999


Адрес: гр. Русе, офис на Speedy - Технополис 


 


Доставка с Еконт и Speedy🚚

Бърза и надеждна доставка:


С цел да ви осигурим наистина удобно и приятно пазаруване. Предоставяме ви възможността да избирате между доставка с куриер на Еконт или Speedy. Нашите куриери са професионални и внимателни, гарантирайки, че вашите поръчки ще бъдат доставени бързо и безопасно до вашия адрес.


 

 Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.