0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
Безплатна доставка
36 месеца гаранция

Аератор 2 в 1, 1300W PREMIUM HD

Модел: 45823 В Наличност
198.90 лв.
264.70 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Най-ценния помощник за една морава АЕРАТОР 2 В 1 PREMIUM HD
Четириколесна система за задвижване. Ширина на обработваната площ 320 ММ. Две приставки включени в комплекта.
Приставка - Скарификатор с тази приставка се извършва събиране на болна, изсъхнала трева. Използва се за порязване и разреждане на тревата, спомагащо за по-лесно подхранване с кислород и влага.
Използвайте тази приставка поне веднъж на две седмици, преди напояване и торене.
Събраната трева се събира в кош с вместимост 40л, моравата се почиства от механични отпадъци и суха трева.
Приставка- Вертикутер е снабдена с фрезоващи метални ножове те правят прорези в почвата и корените на тревата.Получава се разрохване на почвата.
Земята става по-плодородна и по-богата на кислород, третира се два пъти годишно. През пролетта и в края на есента.
Приставките се монтират и демонтират лесно посредством развиването на два скрепителни болта.

Технически данни:

Номинално напрежение (V): 230-240V~ 50Hz
Номинална мощност (W): 1300
Скорост на празен ход (min-1): 4000
Работна ширина (mm): 320
Работна височина (mm): -10 до +5 мм
Измерено ниво на звуково налягане: 78dB(A), k= 3 dB(A)
Измерено ниво на звукова мощност: 90.3dB(A), k= 3 dB(A)
Гарантирано ниво на звукова мощност: 94dB(A)
Измерена стойност на вибрациите: 2.130m/s2 k=1.5m/s2
Нетно тегло (кг): 10 kg
Тип мотор: Електрически
Тип захранване: Мрежово
Система за запалване: Ръчна
Работен обем на двигателя: 0 м³
Капацитет на резервоара (литър): 0.01
Тегло (кг): 10
Максимална работна ширина (мм): 320
Мощност: 1.5 kW
Тип продукт: Валяк
Функции: Валиране
Мощност двигател: 0 к.с.
Максимална скорост (об/мин): 0
Брой скорости: 0
Работна дълбочина (мм): 0
Цвят: Оранжев
Обем на картер (литър): 0
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.