0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI

Анифлекси+ В2 Рифил Game Dog Supplements, 550гр

Модел: Анифлекси+ В2 550гр В Наличност
108.00 лв.
120.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза
доставка от куриер.
Доставката е на стойност 7лв.
Game Dog AniFlexi +AniFlexi + е специализирана мулти-компонентна хранителна добавка за кучета, която подкрепя възстановяването и синтезирането на правилното функциониране на стави. Тя се препоръчва особено за домашни любимци с оплаквания, причинени от дегенеративни разстройства на двигателния апарат и за млади кучета по време на периода на интензивен растеж, в който може да има нередности в развитието на ставния хрущял.Хидролизиран колаген – базов протеин, изгражда хрущял, сухожилия и връзки. Колагенът допринася за нормалното развитие, подхранва и регенерира ставите и други съединителни тъкани по тялото. Добавя се в случаите на дегенеративно заболяване на ставите при кучета, за да подобри подвижността и гъвкавостта на стави, видимо редуцира болкатаMSM – сярата като фундаментален градивен елемент на съединителната тъкан на тялото. Тя подкрепя правилното функциониране на ставите, ускорява възстановяването, показва противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства.Глюкозамин – подпомага на възстановяването на хрущяла и здравословното функциониране на ставите. Увеличава количеството синовиална течност в ставната капсула, което в съществена степен редуцира болката на животното и улеснява движението.Хондроитин – това е един от компонентите на ставния хрущял. Подпомага реконструкцията на ставен хрущял и елиминира триенето между докосващи се и движещи се части на ставите.Витамин C – от съществена важност за синтезирането на колаген и предотвратяване на дегенерацията на тялото.Доза: Лечебна – 30 дни или до изчезването на симптомите:5 гр. (1 лъжичка) на 25 кг. телесно тегло на кучетоПрофилактика:2.5 гр. (1/2 мерителна чаша) на 25 кг. телесно тегло на кучетоМетод на показване:Най-добрите резултати се наблюдават когато добавката се предоставя в течна форма. Пропорционално в препарата трябва да се налее малко количество вода (50-100 мл. на 4 гр. прах). След 1-2 минути смесете внимателно. Подгответе течността, която да дадете на кучето да пие или я смесете с храната му. Формулата може да бъде предоставена под формата на прах след смесване с храна.Нетен капацитет: 550g
Възраст: Всички
За: Кучета
Предимства: Костна система и стави

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0877333780.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е 0877333780 

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел.0877333780

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: гр.София, ж.к. ДРУЖБА, бл. 27, вх. А, ет. 5, ап. 20

Тел.:0877333780

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера,рекламацията може да се счете за недействителна.
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза
доставка от куриер.
Доставката е на стойност 7лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.