0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Басейн Power Steel 56620 - 4.27m x 2.50m x 1.00m

Модел: 16309 В Наличност
1413.50 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 23.07.2024

Доставка
Цена за доставка: 80лв

Офертата е валидна до 14.07. или до изчерпване на количествата.

Осигурете си забавление и релаксация с нашия издръжлив басейн Power Steel 56620. С трите слоя на страничните стени, изградени от Tritech™ материал, комбиниращ полиестерна мрежа и PVC, можете да бъдете сигурни във високото качество и издръжливост на нашия продукт. Със своите 7 250L капацитет на водата (90% пълнота), басейнът предлага достатъчно място за забавление с цялото семейство. Функционалността се засилва от 3-пластовата ивица, която осигурява допълнителна подкрепа на стените и устойчивите на корозия метални рамки. С нашата Seal & Lock System™ технология, свързването на тръбите е безопасно и сигурно. Реалистичният десен мозайка на вътрешната страна на лайнера гарантира приятна визуална естетика, докато дозаторът ChemConnect™ осигурява чиста и безопасна вода през регулиран хлоров баланс. Монтажът на басейна отнема само 30 минути, а със съвместимостта на фитингите с филтърни помпи Flowclear™, поддръжката е лесна и удобна. Вграденият източващ клапан прави източването на водата максимално удобно. Уникалният овален дизайн и компактният размер правят този басейн идеален за всяко дворче. В комплекта получавате басейн, филтърна помпа, безопасна стълба и дозатор ChemConnect™, гарантирайки ви пълна функционалност и забавление през лятото.

Връщане на стоки

Всеки потребител, направил покупка , има право да върне поръчаните от него продукти ,в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите.

Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ. В случай, че желаете да върнете закупени стоки се свържете с нас на [email protected] или 0879267829.

ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА „СПИДИ“ или “ЕКОНТ”

При финализиране на поръчката може да посочите, офис на Спиди / Еконт или домашен адрес във вашето населено място, където да получите пратката си, като цената за куриерската услуга е за Ваша сметка.

  • Поръчка направена чрез СПИДИ/ЕКОНТ в делничен ден се изпраща в рамките на 2 / 3 работни дни.

Данните, които предоставяте (телефонен номер, адрес и e-mail), ще бъдат използвани само и единствено за обработване на поръчката и няма да бъдат предоставяни на трети лица /освен куриерската фирма, която извършва доставката/

Разходите за доставката чрез куриер на СПИДИ/ЕКОНТ, или в различен ден от определените дни за безплатна доставка в гр. София, са за сметка на ПОЛУЧАТЕЛЯ.

Всеки изпратен продукт е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

 Моля обърнете внимание, че успешната доставка зависи от точността на данните за контакт с Вас (имена, адрес, телефон) и pampiland нe носи отговорност при проблем с доставката поради недостатъчно или неверни данни за контакт с клиента.

Към всяка поръчка прилагаме касов бон, а при желание от ваша страна може да добавим и данъчна фактура /трябва да го заявите, като коментар при поръчката/

При възникване на въпроси свързани с артикулите, начина на заплащане, или доставката, може да се свържете с нас на телефон 0879267829 или на електронна поща:  [email protected]


Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.