0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI

Басейн с мет. конструкция, 305x76см, Bestway 56677 Steel Pro, 4678л.

Модел: 56677 Изчерпан
333.00 лв.
Bestway 56677 Steel Pro Сглобяем басейн с метална рамка

Чудесно решение за летните месеци този модел басейн на Bestway се характеризира с бърз и лесен монтаж/демонтаж и може да бъде пренасян навсякъде. Не са необходими инструменти за сглобяване.

Характеристики:
- Тръбна конструкция
- Лесен монтаж
- Достатъчно пространство за гмуркане и свободно плуване на надуваем дюшек.
- Дебелина на линера за басейн: 0.8 мм
- Отвори за филтърна помпа.

Технически данни:
- Марка: Bestway
- Модел: Steel Pro
- Материал: 3 пласта - 2 PVC + 1 Полиестерна мрежа
- Форма: кръгъл
- Цвят: син
- Диаметър: 305 см
- Височина: 76 см
- Обем при 90% капацитет: 4678 литра
- Ширина на опаковката: 270 мм
- Дълбочина на опаковката: 270 мм
- Височина на опаковката: 880 мм
- Тегло: 17.7 кг

Окомплектовка:
- дренажен клапан за източване на водата
- книжка с инструкции
- ремонтен комплект
- доставя се в картонена кутия

В комплекта не е включена филтърна помпа.
Тип: Надземен
Обем (литра): 4542
Дължина (см): 305
Ширина (см): 305
Дълбочина (см): 76
Форма: Кръг
Цвят: Син
Съдържание пакет: Басейн

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Отказ от договор за продажба от разстояние

 1. При получаването на стоката ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ е длъжен незабавно да я прегледа и в случай че констатира видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи, които и да са от изискваните от българското законодателство, незабавно да информира лицето, извършващо доставката.
 2. В случай че са налични дефекти или установени липси в окомплектовката в присъствие на куриера, ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ има право да откаже пратката. На следния имейл адрес: unimagbg @ abv.bg  ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ изпраща снимки на дефектите на продукта, заснета транспортна опаковка от всичките й страни и предявява претенции за рекламация към КУРИЕРА в писмен вид. Клиентът може да ни уведоми за случая на тел: 0 8 8 8 5 9 5 9 0 1
 3. Ако ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ не направи оглед на получената стока и не предяви незабавни претенции, стоката се смята за одобрена и ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ губи право да претендира на по-късен етап.
 4. В случай, че КЛИЕНТЪТ е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения за доставка на своята поръчка или е възложил на такава връщане на стоката обратно към ТЪРГОВЕЦА, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на КЛИЕНТА съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. КЛИЕНТЪТ отправя претенции към избрания от него превозвач.
 5. ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ, който има качество на потребител по смисъла на ЗЗП, има право на основание чл.50 от ЗЗП да се откаже от сключения договор от разстояние, без да дължи неустойка или обезщетение в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл.50 т.2а, б.
 6. ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.
 7. ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява получената сума, платена от ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на стоката от ТЪРГОВЕЦА. Възстановяването на сумата става само с банков превод!
 8. На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТа намалена стойност на закупената стока. ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 15% и възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА остатъчната стойност, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/.  ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 25% и възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА остатъчната стойност, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто  функциониране/.
 9. В случай на обстоятелствата, посочени в т.1, 2 и 3, както пагуба или загуба на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не възстановява заплатената сума за стоката и всички свързани с нея разходи.
 10. Връщането на стока с наложен платеж се счита за нарушение на настоящите Условия. ТЪРГОВЕЦЪТ има право да откаже връщането до отпадане на опцията „наложен платеж”.
 11. Връщането на стока, изпратена за сметка на ТЪРГОВЕЦА, в случаите, когато е указано, че е за сметка на КЛИЕНТА, се счита за нарушение на настоящите условия.

  УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ / ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

  * Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката.
  * В обратно изпратената пратка освен бланка за връщане на закупена стока, трябва да бъде приложено и доказателство за закупуването (касов бон, фактура). Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без да са използвани.
  * Транспортните разходи са за сметка на Клиента и не се възстановяват. Пратки, изпратени с наложен платеж, не се приемат!
  * Закупен артикул, който е изпълнен по индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане.
  * След получаване на върната стока и прегледа ѝ, стойността, без транспортните разходи, се възстановява на Клиента по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ дни.
  * Стока, чието връщане / рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако не е в добър търговски вид, ако е преминала някаква обработка или е с премахнати стикери) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.
  * Ако по някаква причина Клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си може да се свърже в офиса на фирмата, за да бъде взето решение как ще се процедира. Всеки случай се разглежда индивидуално. Разходите за връщане на продукт и изпращане на нов са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа или по-евтина се доплаща / снема разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.
  * На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента (грешно изпратен продукт). Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При явно несъответствие на получената стока със заявената, незабавно се свържете с нас на някой от телефоните ни. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е изпратен към Клиента. При установяване на такава грешка, Клиентът връща продукта за сметка на Търговеца и му се изпраща верния.
  * На рекламация не подлежи стока, за която Клиента е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.
  * Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване, се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол от куриера, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В този случай Клиентът може да откаже получаването на пратката или да я вземе на своя отговорност. Ако Клиентът приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването ѝ, отговорностите по рекламация се прехвърлят към куриера, доставил пратката на Клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.
  * При предявяване на рекламация в срок до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, Клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената. Всички разходи, които Клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за сметка на Клиента.
  * Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

ВНИМАНИЕ!!!
Стоки, върнати с наложен платеж, не се приемат! Изплащането на сумата се извършва с плащане по банков път!
Всяка пратка пътува със СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ. Попълвате формуляра и изпращате стоката към нас БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
Стандартен формуляр за право на отказ може да изтеглите от тук: ФОРМУЛЯР

Обявената цена за доставка при поръчка на басейни, важи до офис на ЕКОНТ! Доставка до ТОЧЕН АДРЕС на клиента се изчислява след допълнително обаждане на 0888595901 и калкулиране на момента от консултант!

Обявената цена за доставка при поръчка на оранжерии, важи до офис на ЕКОНТ!

За поръчка на Оранжерия сглобяема, 4x2x2 м, с 2 врати и 8 прозореца, 8 кв.м, UV защита 3445968 - доставката до ОФИС е приблизително 24 лева.
За поръчка на Оранжерия сглобяема, 6x3x2 м, с 2 врати и 12 прозореца, 18 кв.м, UV защита, 3445195 - доставката до ОФИС е приблизително 32 лева.
За поръчка на Оранжерия сглобяема, 10x3x2 м, с 2 врати и 20 прозореца, 30 кв.м, UV защита, 3447439 - доставката до ОФИС е приблизително 50 лева.
За поръчка на Покривало за оранжерия 6x3x2 м, 18 кв.м, с UV защита, PE (Полиетилен)  доставката до ОФИС е приблизително 13 лева
За поръчка на Покривало за оранжерия 4x2x2 м, 8 кв.м, с UV защита, PE (Полиетилен) доставката до ОФИС е приблизително 9 лева

За въпроси и поръчки: тел. 0888595901

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.