0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
3 месеца гаранция

Басейн с метална конструкция, 366x201x66см, правоъгълен, Bestway 561FT Steel Pro

Модел: 561FT Steel Pro Изчерпан
331.99 лв.
Сглобяем басейн с метална рамка Bestway 561FT Steel Pro

Този модел рамков надземен басейн от серията Steel Pro на Bestway ще Ви достави максимално удоволствие от плуването във Вашия двор или градина. Устойчивата на корозия стоманена рамка е оборудвана със системата FrameLink, която осигурява здрава и надеждна връзка между елементите. Пластмасовите Т-конектори също предотвратяват контакта метал с метал, осигурявайки устойчивост на корозия. Рамката на басейна е изработена от подсилен трислоен материал DuraPlus, който е в пъти по-здрав от традиционното PVC. Сглобяването не изисква много усилия и използване на инструменти, което значително спестява усилия и време. Маркучът може просто да се свърже към вградения дренажен вентил за бързо и контролирано източване на водата в басейна. Моделът е чудесен избор за тези, които търсят издръжлив, лесен за сглобяване и атрактивен басейн, на който да се насладят напълно през горещите летни дни!

Характеристики:
- Издръжлив 3-слоен материал DuraPlus
- Отвори за свързване на филтрираща система (диаметър 32 мм)
- Свързване чрез FrameLink System
- Т-конектор от пластмаса
- Защита от корозия
- Вграден дренажен вентил с адаптер за градински маркуч
- Включена самозалепваща се лепенка за ремонт

Технически данни:
- Марка/модел: Bestway 561FT
- Серия: Steel Pro
- Материал: PVC полиестер + метал
- Дължина: 366 см
- Широчина: 201 см
- Височина: 66 см
- Обем при 90% капацитет на водата: 4000 литра
- Широчина на опаковката: 365 мм
- Височина на опаковката: 990 мм
- Дължина на опаковката: 240 мм
- Код на производител: 5611
- Баркод: 6941607347430
- Тегло: 22.33 кг
- Гаранционен срок: 3 месеца на линера

Окомплектовка:
- Ремонтна лепенка
- Книжка с инструкции
- Доставя се в картонена кутия

Ширина (см): 201
Обем (литра): 4000
Тип: Надземен
Дължина (см): 366
Дълбочина (см): 66
Съдържание пакет: Басейн
Форма: Правоъгълен

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Отказ от договор за продажба от разстояние

 1. При получаването на стоката ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ е длъжен незабавно да я прегледа и в случай че констатира видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи, които и да са от изискваните от българското законодателство, незабавно да информира лицето, извършващо доставката.
 2. В случай че са налични дефекти или установени липси в окомплектовката в присъствие на куриера, ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ има право да откаже пратката. На следния имейл адрес: unimagbg @ abv.bg  ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ изпраща снимки на дефектите на продукта, заснета транспортна опаковка от всичките й страни и предявява претенции за рекламация към КУРИЕРА в писмен вид. Клиентът може да ни уведоми за случая на тел: 0 8 8 8 5 9 5 9 0 1
 3. Ако ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ не направи оглед на получената стока и не предяви незабавни претенции, стоката се смята за одобрена и ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ губи право да претендира на по-късен етап.
 4. В случай, че КЛИЕНТЪТ е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения за доставка на своята поръчка или е възложил на такава връщане на стоката обратно към ТЪРГОВЕЦА, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на КЛИЕНТА съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. КЛИЕНТЪТ отправя претенции към избрания от него превозвач.
 5. ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ, който има качество на потребител по смисъла на ЗЗП, има право на основание чл.50 от ЗЗП да се откаже от сключения договор от разстояние, без да дължи неустойка или обезщетение в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл.50 т.2а, б.
 6. ПОЛУЧАТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.
 7. ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява получената сума, платена от ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на стоката от ТЪРГОВЕЦА. Възстановяването на сумата става само с банков превод!
 8. На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТа намалена стойност на закупената стока. ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 15% и възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА остатъчната стойност, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/.  ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 25% и възстановява на ПОЛУЧАТЕЛЯ/КЛИЕНТА остатъчната стойност, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто  функциониране/.
 9. В случай на обстоятелствата, посочени в т.1, 2 и 3, както пагуба или загуба на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не възстановява заплатената сума за стоката и всички свързани с нея разходи.
 10. Връщането на стока с наложен платеж се счита за нарушение на настоящите Условия. ТЪРГОВЕЦЪТ има право да откаже връщането до отпадане на опцията „наложен платеж”.
 11. Връщането на стока, изпратена за сметка на ТЪРГОВЕЦА, в случаите, когато е указано, че е за сметка на КЛИЕНТА, се счита за нарушение на настоящите условия.

  УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ / ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

  * Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката.
  * В обратно изпратената пратка освен бланка за връщане на закупена стока, трябва да бъде приложено и доказателство за закупуването (касов бон, фактура). Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без да са използвани.
  * Транспортните разходи са за сметка на Клиента и не се възстановяват. Пратки, изпратени с наложен платеж, не се приемат!
  * Закупен артикул, който е изпълнен по индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане.
  * След получаване на върната стока и прегледа ѝ, стойността, без транспортните разходи, се възстановява на Клиента по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ дни.
  * Стока, чието връщане / рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако не е в добър търговски вид, ако е преминала някаква обработка или е с премахнати стикери) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.
  * Ако по някаква причина Клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си може да се свърже в офиса на фирмата, за да бъде взето решение как ще се процедира. Всеки случай се разглежда индивидуално. Разходите за връщане на продукт и изпращане на нов са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа или по-евтина се доплаща / снема разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.
  * На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента (грешно изпратен продукт). Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При явно несъответствие на получената стока със заявената, незабавно се свържете с нас на някой от телефоните ни. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е изпратен към Клиента. При установяване на такава грешка, Клиентът връща продукта за сметка на Търговеца и му се изпраща верния.
  * На рекламация не подлежи стока, за която Клиента е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.
  * Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване, се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол от куриера, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В този случай Клиентът може да откаже получаването на пратката или да я вземе на своя отговорност. Ако Клиентът приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването ѝ, отговорностите по рекламация се прехвърлят към куриера, доставил пратката на Клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.
  * При предявяване на рекламация в срок до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, Клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената. Всички разходи, които Клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за сметка на Клиента.
  * Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

ВНИМАНИЕ!!!
Стоки, върнати с наложен платеж, не се приемат! Изплащането на сумата се извършва с плащане по банков път!
Всяка пратка пътува със СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ. Попълвате формуляра и изпращате стоката към нас БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.
Стандартен формуляр за право на отказ може да изтеглите от тук: ФОРМУЛЯР

Обявената цена за доставка при поръчка на басейни, важи до офис на ЕКОНТ! Доставка до ТОЧЕН АДРЕС на клиента се изчислява след допълнително обаждане на 0888595901 и калкулиране на момента от консултант!

Обявената цена за доставка при поръчка на оранжерии, важи до офис на ЕКОНТ!

За поръчка на Оранжерия сглобяема, 4x2x2 м, с 2 врати и 8 прозореца, 8 кв.м, UV защита 3445968 - доставката до ОФИС е приблизително 24 лева.
За поръчка на Оранжерия сглобяема, 6x3x2 м, с 2 врати и 12 прозореца, 18 кв.м, UV защита, 3445195 - доставката до ОФИС е приблизително 32 лева.
За поръчка на Оранжерия сглобяема, 10x3x2 м, с 2 врати и 20 прозореца, 30 кв.м, UV защита, 3447439 - доставката до ОФИС е приблизително 50 лева.
За поръчка на Покривало за оранжерия 6x3x2 м, 18 кв.м, с UV защита, PE (Полиетилен)  доставката до ОФИС е приблизително 13 лева
За поръчка на Покривало за оранжерия 4x2x2 м, 8 кв.м, с UV защита, PE (Полиетилен) доставката до ОФИС е приблизително 9 лева

За въпроси и поръчки: тел. 0888595901

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.