0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Басейн Summer Waves Quick Set РАТАН 3.05х76 см. с надувем борд и филтрираща помпа

Модел: P1Q01030A0EU Наличност 3 бройки
199.00 лв.
239.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка
Доставка
Цена за доставка: 19.9лв

Офертата е валидна до 14.07. или до изчерпване на количествата.

Басейн Summer Waves Quick Set РАТАН 305х76 см. с надувем борд.
 Бърз и лесен монтаж.
 Качествена изработка от устойчиво 3-слойно PVC. 
Капацитет на водата при 80% напълване 3982 литра.
Картушна филтърна система с капацитет 1249 л/ч включена в комплекта. 
Стълбата не е включена е комплекта! Снимките са илюстративни.

Тип: Надземен
Обем (литра): 3879
Дължина (см): 305
Ширина (см): 305
Дълбочина (см): 76
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл:  [email protected] или тел. 0884 782848
Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.
1.Изпратете следните данни на имейл:
- Номер на поръчка
- Дата на получаване на продукта
- Имена на клиент
- Телефон за връзка
- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)
- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане
2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.
3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е 0884 782848
Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992
4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:
Получател: Партньора
Адрес: гр. София, Шипченски Проход №23, вх. Б, ет 6, ап. 23
Тел.: 0884 782848

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.
Полезна информация:
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора.
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Шопинг онлайн ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на про
изводителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.