Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Бензинова резачка 52CC 400мм PREMIUM HD, Мощност 2500 W

Модел: 39949 В Наличност
228.84 лв.
236.40 лв.

Добави в любими

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Бензинова резачка със система "лесен старт" PREMIUM е висококачествен инструмент за работа в гората и градината само така ще спестите усилия, цепенето и рязането на дърва за огрев ще бъде лесно, а зимата няма да ви изненада. Дървообработващите инструменти и градинските инструменти се предлагат на потребителя в богато разнообразие и високо качество. Можете да намерите три вида резачки за дърва в магазините: електрически, акумулаторни и бензинови резачки. Те са добър помощник както за дребни работи на градината, така и за рязане на голямо дърво или подготовката на цялото количество дърва за огрев, необходими за зимата. Бензиновите резачки са удобни за работа в гората, защото не изискват захранване или зареждане на батерията, те варират по обем, мощност на двигателя и дължина на ножа. В специализирани магазини ще намерите резачки, подходящи за дома и градината, фермата и професионални.


Технически карактеристики:

Мощност - 2500 W / 52сс

Обем на двигателя - 45 куб.см

Обороти - 10500 об./мин

Капацитет на резервоара: 260 мл

Гориво: смес /бензин 25: масло за двутактови двигатели 1/

Зъбно колело: 7Тх0.325

Тип на веригата: К2 /CARLTON/

Стъпка на веригата: 0.38 инча /1.3 мм/

Размер на веригата: 0.058 инча

Верижно масло: Моторно масло SAE#10W-30

Дължина на шината - 400 мм

Размер на направляваща шина: 16.18.20 инча

Максимална дължина на рязане: 38 см

Система на подаване на маслото: автоматична помпа с регулатор

Гаранция 24 месеца
Система за запалване: Връв
Тип захранване: Бензин
Мощност двигател: 52 сс
Мощност: 2.5 kW
Тегло (кг): 6.5
Съдържание пакет: 1 х Верижен трион
Вибрация: Не
Цвят: Оранжев/Черен
Скорост на празен ход (об/мин): 3000 об/мин
Ниво на шум: 110 dB(A)
Капацитет на резервоара (мл): 550
Обем на картер (мл): 260
Дължина (см): 41
Дължина острие (мм): 400
Максимална скорост (об/мин): 10500 об/мин
Ширина (см): 23.5
Височина (см): 26.5
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.