Безжични Слушалки PowerLocus P3, 40 Часа Батерия, HD Stereo,BT 5.0, Матово Черни

Модел: pwl-p3-mattblack В Наличност
53.99 лв.
66.84 лв.

Добави в любими

Доставка

Доставката се извършва чрез куриери на фирма Speedy/Еконт до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма. Срокът за доставка е от 1 до 2 работни дни.

Начини на плащане:

  • Чрез наложен платеж (При доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера).
  • С кредитна или дебитна карта Visa или MasterCard през банковата система на Борика.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички продукти. 

 Търсите ли слушалка, която да Ви освободи от дразнещите кабели и ще Ви позволи да се насладите на любимите си playlist-и с HD Stereo качество? PowerLocus P3 е тук , прочетете надолу, защо това е перфектната аудио слушалка , която няма да Ви струва състояние.

 

 

HD стерео слушалки с бас

 

Ние оборудвахме P3 с 40-милиметрови подобрени говорители, който ще Ви даде необходимия бас и чистота на звука всеки път когато искате да се потопите в различните стилове на музикалния свят.

 

До 40 часа безжичен и безкраен с 3,5 мм AUX кабел

Дълъг живот на батерията и супер меките възглавнички от протеинова пяна ще гарантират комфорта ви, независимо колко време ги носите. Bluetooth връзката на нашите слушалки е толкова стабилна, че лесно можете да се свързвате с различни устройства. PowerLocus е съвместим с всички устройства с Bluetooth и 3.5 мм aux жак.

 

Сгъваеми и удължаеми слушалки - удобен дизайн

Създадохме P3, за да са по-удобни и по-здрави от останалите слушалки. Шумоизолиращите кожени възглавнички са напрваено от мемори пяна, за да паснат удобно на ушите ви. С пасивен noise-cancelling можете да се наслаждавате на часове на любимата си музика, без да се притеснявате от външната среда. За щастие на удължаемите страни, нашите слушалки са идеални за всякакъв размер глава. Изключително лесен за използване дизайн с бутони, които разположени странично на слушалката.

 

Какво получавате?

1x Безжични слушалки P3

3.5 мм аудио жак

Микро USB кабел

Калъф за слушалките

Гаранционна карта и Ръководство за потребителя
Тип: Over the ear
Тип свързване: Multipoint
Цвят: Черен
Съвместим бранд: Универсален
Съвместима операционна система: Android
Windows
iOS
Функции: HD voice
Без кабел
Вграден микрофон
Контрол на силата на звука
Регулируема презрамка
Обхват: 10 м
Версия Bluetooth: 5.0

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА 

1. Съгласно чл.52 ал.1 и ал.2 от ЗЗП, потребителят има правото да уведоми PowerLocus в писмен вид, чрез писмо или имейл, като трябва да изпрати неговото име, географски адрес и ако има такива, телефонен номер и електронен адрес, че се отказва недвусмислено от покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на продукта (чл. 50 от ЗЗП) или в случай на представяне на услуги – от датата на сключване на договора.

2. При връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показва следи от износване, драскотини, охлузвания, токов удар, без аксесоари, без гаранция, PowerLocus си запазва правото да реши дали да приеме връщането.

3. Съгласно законното право при връщане на продукта съгласно чл. 54, възстановяването на стойността, ще бъде в рамките на 14 дни. Начините на възстановяване на парите са следните:Плащания, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането.Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банков път на сметка предоставена от клиента, ако е юридическо лице, задължително фирмена сметка.Плащанията по лизингови схеми –  след прекратяване на договора за потребителски кредит и преизчисляване на вноските по кредитите – по банковата сметка, от която са постъпвали сумите за вноските по кредита или по друг начин, определен от банката, отпуснала кредита.

Доставката се извършва чрез куриери на фирма Speedy/Еконт до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма. Срокът за доставка е от 1 до 2 работни дни.

Начини на плащане:

  • Чрез наложен платеж (При доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера).
  • С кредитна или дебитна карта Visa или MasterCard през банковата система на Борика.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички продукти. 

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност