0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Безжични слушалки STELS i500, Със зареждащ кейс, Бял

Модел: TWS i500 В Наличност
29.40 лв.
99.70 лв.

Добави в любими


Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Безжични слушалки STELS i500 за Iphone, Samsung, Huawei - С ОПЦИЯ ЗА БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Съвмесестимост : Всички версии на Android и iOS


Основни характеристики на:

Ергономичен дизайн, позволява удобно и стабилно да носите слушалките докато спортувате или ходите, без опасност да изпадне.

Време на работа в standby режим: около 35 дни

Връзка с устройството: До 15 метра

Време на работа по време на разговор : до 3-4 часа

Време на работа по време на слушане на музика: до 3-4 часа

Време за зареждане: 1 час.

Позволява на двама души да слушат едновременно същата песен, без да ги ограничават жици.

Ергономичен дизайн, държи слушалките добре закрепени за ушите и не им позволява да паднат докато спортувате.
Тип: In ear
Тип свързване: Single Point
Цвят: Бял
Съвместим бранд: Универсален
Функции: HD voice
Без кабел
Бързо зареждане
Вграден микрофон
Контрол на силата на звука
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.