Bluetooth Колонка Rohnson RS-1040 LoneWolf 40

Модел: RS-1040 Наличност 2 бройки
132.00 лв.
153.60 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Totalshop bg са изпратени чрез бърза доставка от куриер Speedy. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Двоен бас
3 режима на звука
TWS технология (стерео комплект може да бъде създаден чрез свързване към друг високоговорител)
Bluetooth 5.0,
AUX-IN
Слот за Micro SD карта
Функция за гласови команди
Капацитет на батерията 4000 mAh
Бързо зареждане 5V/2.1 A
Напълно зареден за 3 часа
За слушане на музика до 12 часа
Иновативен дизайн
Практичен и издръжлив външен материал
Степен на защита срещу вода IPX7
Размери: 21.5 x 5.5 x 6.8 см
Тип тонколона: Портативна
Свързаност: Bluetooth
Цвят: Черен
Мощност (W): 36
Функции: Bluetooth
Ключови характеристики: Сдвояване на високоговорители
Захранване: USB
Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +3590882020756
Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.
1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]
- Номер на поръчка
- Дата на получаване на продукта
- Имена на клиент
- Телефон за връзка
- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)
- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане
2. След изпращането на данните, представител на Totalshop bg ще се свърже с Вас.
3. Ако желаете да се свържете с представител на Totalshop bg по телефона, номерът за връзка е +3590882020756.
Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992
4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:
Получател: Totalshop bg
Адрес: София, ул. Иван Сусанин 45А
Тел.: +3590882020756
Предпочитан куриер: Speedy
Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.
Полезна информация:
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Totalshop bg ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Totalshop bg стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Totalshop bg.
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
Продукти предлагани от Totalshop bg са изпратени чрез бърза доставка от куриер Speedy. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност