0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
2 години гаранция

Бюро Sani PNDSK1 , 90x50x74.3 cm, С чекмедже, С издърпващ се плот, Бяло с Дъб

Модел: PN-DSK-001 Наличност 3 бройки
120.00 лв.
168.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
Доставка

Срок на доставка:

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база.

При наличност – до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

При липса на наличност – до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 
Компютърните бюра са прост аксесоар, но също така са полезни при работа пред лаптоп или настолна система. Тези, които работят на лаптоп, вероятно ще могат да кажат, че нямат нужда от бюро, но когато седите с часове пред монитора, тялото ви ще оцени правилната позиция, която не поставя излишен стрес върху гръбначния стълб, шията, раменете и ръцете. И ако използвате мишка, тогава определено се нуждаете от плоската повърхност на плота.Разликите между домашен офис и работен офис се дават повече от наличното пространство и другите парчета офис мебели, налични за подреждане на това пространство.

Независимо дали играете игри, работите или използвате компютъра за работа, имате нужда от компютърно бюро с издърпващ се плот за клавиатура и допълнително място за съхранение на малки подръчни средства, които да не ви пречат на работния плот, но да са винаги под ръка.Представяме Ви функционално бюро, което притежава всички тези предимства.


Настоящите тенденции поставят гъвкавостта на пространството, вентилацията, блясъка, правилната комбинация от материал и цветове на първо място. Фокусирайте се върху изчистени линии и елегантен дизайн

Размери:

- обща дължина 90 см

- ширина 50 см

- височина 74.3 см
Тип продукт: Бюро
Предназначен за: Офис
Височина (см): 74.3
Дължина (см): 50
Цвят: Бял
Форма: Стандартна
Състояние: Разглобен
Съдържание пакет: 1 x Бюро
Ключови характеристики: Стабилна и здрава конструция

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Срок на доставка:

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база.

При наличност – до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

При липса на наличност – до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.