Часовник Smartwatch Samsung Galaxy Watch4, 40mm, BT, Silver

Модел: SM-R860NZSA Наличност 2 бройки
399.00 лв.
559.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Таксата на доставка е 7.5лв.
Часовник Smartwatch Samsung Galaxy Watch4, 40mm, BT, Silver
За: Унисекс
Цвят каишка/гривна: Бял
Тип: Smartwatch
Съвместима операционна система: Andoid
Функции: Мониторинг на съня
Материал каишка/гривна: Силикон
Стил: Ежедневен
Съвместим модел: Универсален
Дисплей: Дигитален
Вид дисплей: Кръгъл
Цвят корпус: Сребрист
Сензори: Geomagnetic
Heart Rate Sensor
Motion
Барометър
Детектор на стъпки
Жироскоп
Сензор за светлина
Сензор за ускорение
Технология: Smart
Показани дейности: Изминато разстояние
Налягане
Сърдечен пулс
Сърдечна честота
Начин на зареждане: Wireless
Материал корпус: Алуминий
Тип дисплей: Super AMOLED
Автономия: 40 h
Капацитет батерия (mAh): 247 mAh

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел.0899895577.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ВЕГА - 2002 ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ВЕГА - 2002 ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0899895577.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ВЕГА - 2002 ЕООД

Адрес: ПЛОВДИВ, ул. ОПЪЛЧЕНСКА 1

Тел.: 0899895577


Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.В този случай ВЕГА - 2002 ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 15 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ВЕГА - 2002 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ВЕГА - 2002 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Таксата на доставка е 7.5лв.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност