0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Часовник Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, 44 mm, Stainless steel - Black

Модел: Galaxy Watch Active 2 Последна бройка
432.00 лв.

Добави в любими

Доставка

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100лв.


Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя

  • Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 5.00 лв.


Персонализиран комфорт на вашата китка
Изберете външния вид и комфорта на уелнес партньора, с когото ще искате да бъдете денонощно. Galaxy Watch Active2 е персонализиран от първия ден, с дизайн от неръждаема стомана, 44 мм, както и различни каишки.  Разширете пространството си
Увеличете до максимум пространството на екрана на гладкия корпус, който е снабден с тъч рамка за бързо управление. Galaxy Watch Active2 се отличава с по-голям дисплей с чисто черен екран и едва забележим ръб за повече пространство, така че да получавате всичката информация, която ви е необходима.  Изразете себе си с циферблат, който подхожда на външния вид и настроението ви. Когато направите снимка на дрехите, които ще носите през деня, Galaxy Watch Active2 ще ви предложи подходящ циферблат. 
Проследявайте тренировките от китката си
Galaxy Watch Active2 следи движенията ви, така че можете просто да го сложите на ръката си и да започнете с тренировката. След добавянето на плуване към автоматичното проследяване вече разполагате със седем вида упражнения, като ръчно можете да зададете десетки други. Функцията за асистент за бягане ви предоставя действителни съвети в реално време.
 Помощ за здравето отвътре навън
Радвайте се на здрав дух в здраво тяло с часовник, който се грижи и за двете. Използвайте тракера за стрес, за да проследите своите нива на стрес, когато усещате, че сте под напрежение, и следвайте предложените дихателни упражнения, за да се отпуснете. Проследяване на сърдечния ритъм за повече спокойствие
Следенето на пулса е в основата на Galaxy Watch Active2 благодарение на цели осем фотодиода върху гърба на новия извит дизайн, който сякаш е отлят по китката ви. Проследяването на здравето съблюдава сърдечния ви ритъм и ви изпраща предупреждения, ако се ускори или забави спрямо нормата. Излезте с вашия Galaxy Watch Active2 за целия ден, като батерията ще издържи дори повече при нормална употреба. У дома, просто го поставете върху компактното магнитно безжично зарядно устройство, за да го заредите, без нужда от кабели или жакове. С вас, където и да отидете
Вземете часовника си с вас дори на слабопосещаваните маршрути. Galaxy Watch Active 2 ще бъде с вас навсякъде, където отидете, благодарение на устойчивостта му на прах и вода IP68 и 5ATM и издържливост на армейско ниво. Справя се в разнообразни условия, за да е винаги с вас във вашите преживявания.
За: Унисекс
Съвместима операционна система: Android
iOS
Цвят каишка/гривна: Черен
Тип: Смартчасовник
Функции: GPS мониторинг
Водоустойчивост
Изминато разстояние
Мониторинг на съня

В случай, че желаете да върнете продукти, поръчани от този партньор на Mystock.bg, можете да го направите чрез Куриер / Шкафче. Всеки продавач от платформата Mystock.bg може самостоятелно да определи начина, по който приема връщане, така че е важно да се консултирате с този раздел, преди да направите заявка за връщане. По-долу можете да намерите цялата политика за връщане на нашия партньор:

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359878110112.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Максус - 1 ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Максус - 1 по телефона, номерът за връзка е +359878110112.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected]

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Максус - 1 OOD

Адрес: ,

Тел.: +359878110112

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от Mystock.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Максус - 1 OOD ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Максус - 1 OOD стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Максус - 1 OOD

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100лв.


Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя

  • Таксата за доставка за тези поръчки със стойност по-ниска от 100 лв e 5.00 лв.


Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.