0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
Безплатна доставка
24 месеца гаранция

Часовник smartwatch Withings Steel HR 36mm, Black

Модел: HWA03-36black-All-Inter Изчерпан
319.00 лв.
394.80 лв.
Смарт часовникът Withings Steel HR разполага с редица функции, които ви помагат да организирате и следите ежедневните си физически активности като мерене на сърдечен ритъм, измерване на разстояние, калории и др.Проследявате цялостната си ефективност чрез персонализиран отчет в приложението, който предоставя информация за максималния пулс и времето, прекарано във всяка зона на сърдечната честота.Сърдечният ритъм е добър показател за общото здравословно състояние. Steel HR автоматично се активира, когато тичате и ви дава пълна представа за сърдечния ритъм през целия ден.Разходки, бягане, плуване и сън: Steel HR разпознава и следи всичко автоматично, а единственото нещо, което трябва да направите, е да го носите. Екранът винаги показва колко близо сте до целта си и информира кога сте я достигнали.С Health Mate ще получавате награди, съвети и възможността да поканите приятели да се присъединят към вас за здравословна конкуренция.Steel HR включва екран, който показва накратко информацията, която ви е необходима: сърдечен ритъм, брой стъпки, разстояние, изгорени калории и време за аларма.Устройството е с рейтинг за водоустойчивост 5ATM, което означава, че може да бъде потапян във вода до 50 м дълбочина.
Съвместима операционна система: Универсален
За: Унисекс
Цвят каишка/гривна: Черен
Функции: Bluetooth
Тип: Смартчасовник
Стил: Ежедневен
Съвместим модел: Универсален

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.