0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Часовник smartwatch Withings Steel HR Sport 40mm, White

Модел: HWA03b-40white-sp Последна бройка
349.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 29.05.2024

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

По-добре изглеждащ за по-добри тренировки
Steel HR Sport е хибриден смарт часовник, специално проектиран за вашата тренировка, включващ мониторинг на сърдечната честота, мултиспортен проследяване, свързан GPS и оценка на фитнес ниво чрез VO2 Max оценка. Всички тези усъвършенствани функции се помещават в класически часовник, който изминава разстоянието с водоустойчивост до 50м, дълготрайна батерия до 25 дни и издръжлив корпус от неръждаема стомана.Наблюдавайте сърдечната честота
Мулти-спорт трекингът осигурява продължителност на тренировка, изгорени калории и непрекъснат пулс с подробна разбивка на времето, прекарано в зоните на пулс (светлина, умерена, интензивна и пикова) точно в приложението Mate Mate.
Спортът е умен
Лесно активирайте режима на тренировка на китката, като изберете от над 30 спорта. Steel HR Sport също така разполага с автоматично разпознаване на упражнения по всяко време, така че получавате кредит за всички ваши движения. Steel HR Sport може да оцени Вашето фитнес ниво, когато се движите въз основа на максималната консумация на кислород (VO2 Max). Колкото по-високо е вашето ниво, толкова по-добре сте.
Излезте извън фитнес залата
Дизайнът от висок клас включва корпус от неръждаема стомана и аналогови ръце, подходящи за една нощ в града. Безплатна автоматична синхронизация с безплатното приложение Health Mate, където можете да видите стъпки, разстояние, калории, сърдечен ритъм и др.Продължете да се движите и останете свързани
Цифровият екран, вграден в часовника, ви помага да останете свързани с важните неща, без да вдигате телефона си. Изберете да включите или изключите сигнали за повиквания, текстове, електронна поща, календар и интелигентни известия от всички ваши любими приложения.
Работете през нощта
В края на активния ден се насладете на автоматично проследяване на съня и оценка на нощта, както и на гениални функции за събуждане.
 • Материали
  Steel HR Sport се предлага с 40мм корпус от неръждаема стомана с гравиран панел, матирани метални ръце с цветен акцент, минерално стъкло и мека силиконова гривна с вентилационни отвори, проектирани за комфорт по време на тренировки.
 • Размери и тегло
  Диаметър: 39.5 мм (1.6 ")
  Дебелина: 13mm (0.51)
  Ширина на гривната: 20mm (0.79 ")
  Тегло (само часовник): 49g (1,73 унции)
  Водоустойчивост до 165 фута дълбочина (50 м, 5 ATM)
  Работна температура: -10 ° C до 45 ° C (14 ° F до 113 °)
  Температура на съхранение: -20 ° C до 85 ° C (4 ° F до 185 °)
 • Аналогов циферблат с ръце за часове и минути
  Subdial показва прогреса към дневната цел на активността в проценти
 • OLED екранът показва телефонни известия, пулс, стъпки, разстояние, калории, дейности и настройки на алармата
 • Режимът на тренировка показва таймер и сърдечен ритъм (непрекъснато проследяване)
 • Известия показват визуализации на входящи повиквания, текстови съобщения, календарни събития и над 100 приложения
 • Зарежда се една батерия
  До 25 дни при нормална употреба
  До 5 дни в режим на тренировка
  +20 допълнителни дни в режим резервна мощност (само за проследяване на времето и активността)
 • Време за зареждане
  Приблизително 2 часа до 100%
  Около 1 час до 80%
 • Съхранение и памет
  Безплатно и неограничено онлайн съхранение на данни с Withings сметка
  5 дни локално съхранение на данни между синхронизиращите
  App
 • Health Mate приложение за iOS и Android
 • Уеб табло за управление
  Настройка на алармата, цел на активността, настройване на екраните чрез приложението
 • Сензор
  Измерване на човешкия ресурс чрез фотоплетизмография (PPG), която следи сърдечната честота, използвайки зелени светодиодни лампи, за да открие различия в нивото на кръвта в китката.
 • Маншет
  Двуцветната пробита силиконова гривна е подходяща за китки с обиколка до 230 mm / 9.1 ’(40mm модел). Пробитите силиконови маншети осигуряват издръжливост и вентилация за комфорт по време на спорт.
Съвместима операционна система: Универсален
За: Унисекс
Цвят каишка/гривна: Черен
Функции: Bluetooth
Тип: Смартчасовник
Съвместим модел: Универсален
Стил: Спортен

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.