0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Дамски Смарт часовник NUBI AK53, Bluetooth разговор, Пулс, Калории, Крачкомер, Дистанционна камера, Дистанционна музика, Нотификации, Ултратънък, Сребрист, Плетка

Модел: AK53-MESH-SILVER Наличност 5 бройки
94.99 лв.
99.99 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.06.2024

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер Econt.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя. Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата, преди да завършите поръчката.

Дамски, Смарт часовник NUBI AK53

 

NUBI AK53 е смарт часовник, който може да Ви бъде полезен в ежедневието или при спорт. Можете да следите сърдечната си дейност през цялото денонощие, качеството на съня си. Получавате известия за обаждане или съобщения на часовника, както и да разговаряте директно през него. Можете да управлявате камерата, както и музикалният плейър на вашият смартфон.

 

 

Осъществяване/отговаряне на обаждания и четене на съобщения: Интелигентният спортен часовник NUBI AK53 поддържа Bluetooth разговори и напомняне за мелодия за входящи повиквания, чрез Bluetooth връзка, смарт часовникът Android iOS за мъже и жени може директно да използва часовника, за да отговаря на повиквания, да възпроизвежда музика, да чете съобщения, съхраняване на контакти, преглед на хронологията на обажданията. Никога няма да пропуснете обаждания и съобщения по време на срещи или тренировки.

 

Основни характеристики:

Процесор: Realtek8763EWE

Bluetooth: BT5.2

Размер на екрана: 1,32 инча IPS

Резолюция на екрана: 360*360

Капацитет на батерията: 210mAh

Напрежение на батерията: 3.7V

Захранване: 5V 1A

Съвместима система: Android4.4 и по-нови IOS9.0 и по-нови

Име на APP: Da Fit

 

Основни функции:

 

Bluetooth повикване: Можете да отговаряте и да извършвате повиквания.

★ Спорт: Мулти-спортни режими, крачкомер, време за упражнения, пробег при упражнения и др.

 

★ Мониторинг на здравето: сърдечна честота, кръвно налягане, кислород в кръвта, физиологично здраве на жените, наблюдение на съня.

★ Интелигентно напомняне: напомняне за заседнал начин на живот, напомняне за обаждане и др.

★ Изпращане на информация: SMS, QQ, WeChat, Skype, Facebook, Twitter, Line, WhatsApp, други (натискане на информацията, подканена от мобилния телефон)

 

★ Други функции: превключване на език, избор на набиране, гласов асистент, управление на музиката, отдалечена снимка, напомняне за повикване, показване на времето, показване на часа, намиране на гривна, намиране на мобилен телефон и др

 

Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image
Unknown Image

Комплектът включва:

 

Смарт часовник

Кабел за зареждане

Ръководство с инструкции

Оригинална кутия

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected]  или тел. 0897312105.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 по телефона, номерът за връзка е 0897312105.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: Младост 3, бл. 383 офис №8

Тел.: 0897312105

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са: доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания(напр. сглобени компютърни конфигурации); аудиозаписи, видеозаписи или компютърен софтуер (напр. на DVD) в запечатана опаковка, която сте отворили след получаването на продукта; поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето (напр. слушалки тапи); регистрирани стоки, стоки с използвани кодове за регистрация; стоки придружени в комплекта с кодове за регистрация на допълнителни услуги, които са използвани;

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер Econt.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя. Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата, преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.