0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детска дървена кухня за игра Classic World, Розова

Модел: 4119 Изчерпан
499.90 лв.
Приказна детска кухня за малки принцеси.

Кухнята е в традиционен рустик стил, изработена е изцяло от дърво с изключение на дръжките, дозатора за сапун и кукичките за пердетата, които са пластмасови.

В комплекта има още: 1 бр. дървен тиган; 1 бр. дървена тенджера; 2 бр. дървени лъжици; 2 бр. розови платнени перденца; 2 бр. дозатор за сапун; 1 комплект кукички за перденца и корниз.
Възраст: 3 години +
Тип продукт: Кухня
Цвят: Розов
Материал: Дърво
Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на тел. 0877165656 или 0878197878

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Гуга ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Гуга ООД предлага две ясни тарифи за доставка на поръчки на територията на Република България.
1. При поръчки на стойност до 99 лева, стойността на доставката е фиксирана на 7.99 лева
2. При поръчки на стойност над 99 лева, доставката на поръчката е безплатна
Поръчки, направени в рамките на работен ден, до 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени същия ден.
Поръчки, направени в рамките на работен ден, но след 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени на следващия (работен) ден.
Поръчки, направени в неработен (почивен) ден, ще бъдат обработени и изпратени в първия работен такъв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.