0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детска играчка за баланс "Спийд" мулти

Модел: DIKSD0213MU Наличност 5 бройки
65.01 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Доставка
Цена за доставка: 7.99лв
Играчката за баланс е детско колело без педали, което развива по безопасен начин ориентацията и усещането за скорост у детето, създава чувството за равновесие и сигурност, която идва от постоянния контакт на детските крака със земята във всеки един момент. Детето се научава да балансира и пази равновесие при карането на колело, да упражнява различни движения (завой наляво и надясно), само да контролира скоростта, в зависимост от своето развитие и готовност.Играчката е подходяща за деца на възраст над 24 месеца и с максимално тегло до 30 кг.;Играчката стимулира физическото развитие на детето и изгражда усещане за баланс като прави преминаването към велосипед изключително лесно;Изключително олекотена конструция, за да може детето лесно да задвижва играчката с крачетата;Удобна седалка, която се регулира на височина;Кормило, което се регулира на височина;Гумено противоплъзгащо покритие на дръжките за по-стабилен захват;12" колела;Продуктът се предлага в цветна кутия, подходяща за подарък;Играчката е произведена в съответствие с изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност на детските играчки.
Тип продукт: Без педали
За: Момичета
Момчета
Родителски контрол: Без родителска помощ
Максимално поддържано тегло (кг): 30
Цвят: Многоцветен
Възраст: 2 години +
Материал: Mетал
Начин на преместване: С бутане
Развиване на умения за: Баланс
Забавление
Спорт
Брой места: 1
Време за зареждане батерия: Без батерия
Автономия на акумулатора до: Без акумулатор
Максимална скорост (km/h): 10

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.