0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Кола с дръжка/сенник MERCEDES GL63 AMG ч

Модел: ROCAMGC182RE Наличност 5 бройки
179.01 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 30.05.2024

Доставка
Цена за доставка: 7.99лв
Детската кола с дръжка/сенник MERCEDES GL63 AMG е идеалната играчка за малките деца, които обожават забавленията. Тя е реалистична и удобна, предоставяйки възможност да бъде бутана от родителя или яздена и карама от самото дете. Играчката е подходяща за деца на възраст над 18 месеца с тегло до 20 кг. Тя подпомага развитието на двигателните умения и координацията на детето, като същевременно предлага комфорт и забавление. Произведена под лиценз на Мерцедес Бенц, тази детска кола предлага множество функционалности, включително удобна дръжка и регулируем сенник, който предпазва детето от слънцето. Предпазителите от двете страни предпазват детето от залитане настрани и падане, а поставките за крачета могат да се прибират навътре. Удобната и просторна кожена седалка и голямата комфортна облегалка осигуряват комфорт по време на язденето. С под седалката има място за багаж, а дръжката, сенникът, облегалката и предпазният борд могат да бъдат отстранени, когато детето порасне, за да може да управлява количката самостоятелно. Забавните мелодии на воланчето добавят допълнително забавление. Продуктът се предлага в красива цветна кутия, подходяща за подарък. Детската кола с дръжка/сенник MERCEDES GL63 AMG е произведена в съответствие с изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност на детските играчки. Поръчайте я сега и осигурете на вашето дете несравнимо забавление и удоволствие!

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.