0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детска пързалка Sonne с баскетболен кош Ozy, мента

Модел: Sonne215 В Наличност
229.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 03.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • Поръчки с по-висока стойност от 99 лв ще се изпратят с безплатно.
  Таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 7 лв.
Детска пързалка с баскетболен кош кученце е подходяща за употреба както на открито, така и на закрито. Пързалката е компактна, лесна за сглобяване и разглобяване. Детската пързалка може да се използва от деца на възраст 12+ месеца, които вече могат да се изкачват по стълби самостоятелно.

Характеристика:


Размери на продукта: 179*50*78 см;
Дължина на улей: 170 см;
Баскетболен кош;
Размер на опаковката: 105*19.5*50.5 см;
Максимално натоварване: 15 кг;
Цвят: Мента.

Връщане на стока:

     1. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на закупуването й.

     2. За да упражни правото си на отказ, Потребителят следва да уведоми Партньора.bg  за решението си чрез попълването на 

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ / РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКА, преди изтичане на четиринадесет дневния срок за отказ по чл. 55, ал. 1 от ЗЗП.

    3. При упражняване правото на отказ от стоката, потребителят трябва да изпрати стоките обратно на Партньора.bg. Стоките могат да бъдат изпратени от потребителя чрез куриер, като всички транспортни/ куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя. Крайният срок се счита за спазен, ако Потребителят изпрати стоките обратно на Партньора.bg преди изтичането на 14-дневния срок. При хипотези, в които Потребителя поиска замяна, след като е получил поръчан от него продукт/и, куриерските разходи за връщането и изпращането да заменения продукт са за сметка на Потребителя, освен, ако не е договорена (писмено) безплатна доставка.

   4.За да бъдат върнати обратно закупените стоки задължително условие е те да бъдат в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии/. Задължително стоките трябва да са придружени от всички документи по продажбата ( касова бележка, стокова разписка, фактура или гаранционна карта ).

   5.На връщане и отказ не подлежат стоки, които не отговарят на тези условия. Партньора.bg има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

   6.Когато потребителят е упражнил правото си на отказ, Партньора.bg възстановява всички суми, получени от потребителя по банков път, с изключение на разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата, на която е бил върнат продуктът обратно в Партньора.bg.

   7. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по картата в срок до 30 дни.

   8.  Партньора.bg има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.

   9. Персонализирани продукти, които са изработени, или са персонализирани за конкретен клиент с негови имена, инициали, прякори и фирмени знаци не подлежат на връщане към онлайн магазин Партньора.bg. Преди да направите поръчка през платформата на магазина прочетете внимателно описанието на продуктите и се запознайте в детайли с информацията, описана там. Обърнете внимание на размери, разцветки и характеристики. Суми за такива продукти не подлежат на връщане и не подлежат на замени за други стоки от нашия сайт. Препоръчително е при възникване и на най-малката ви не яснотата да се свържете с нас за да ви бъде дадена информацията, която искате.

   10. При възникнали въпроси и неясни текстове, желателно е да се свържете със служител на Партньора на мобилен телефон: 0879 944 984 или на имейл адрес: [email protected] Офисът на компанията се намира на адрес: София ж.к. Люлин бл.778 партер. 

 

Рекламация:

При предявяване на рекламация потребителят трябва да уведоми Партньора.bg в писмена форма чрез ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА.

Потребителя има право на рекламация при:

 • констатирани липси
 • дефекти на стоката
 • несъответствие с обявения размер
 • несъответствие с обявената търговска марка и модел

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

 • възстановяване на заплатената сума
 • заменяне на стоката
 • отбив от цената

Гаранционни условия:

Всички продукти в онлайн магазин Партньора.bg са от официални представители за марките в България и/или са с регламентиран внос. Гаранционните условия важат според изискванията на съответния производител/вносител. Повредите, отстранени по гаранция следва да се извършат в рамките на до 30 дни и то е напълно безплатно за Потребителя, свързани с ремонта.

Гаранцията е валидна при фабрични дефекти, които са получени по вина на производител/вносител. При закупуването на продукт от нашия сайт, всеки клиент получава "Стокова разписка", касов бон, документ от куриер и фактура при желание от клиента. Препоръчва се всички документи, получени при доставката на стоката да бъдат съхранени във вид, който позволява ясно да се виждат дата на издаване на документ, всички данни (имена, адрес, продукти, сериен номера), както и заплатени суми. 

Гаранционните условия са неприложими при:

 • използването на продуктите за промишлени и търговски цели.
 • обществени заведения и в паркове с комерсиална цел.
 • козметични нарушения по опаковките на продукта, които е възможно да бъдат наранени при логистиката (транспорта) на продукта.
 • износване на механични елементи поради неправилна експлотация и употреба на продукта.
 • дефекти, възникнали последствие неспазване на инструкции за употреба, не правилно съхранение и монтаж на продукта. Всеки продукт, закупен от онлайн магазин Патиланци БГ пристига при вас с инструкция за употреба, която е поставена в опаковката, или е залепена върху нея. 
 • при направен опит да бъде отстранен проблемът от неоторизирани лица.
 • повреди, възникнали в резултат от токов удар, природни стихии и други. 
 • при попадане на механични елементи, като пирони, болтове, винтове, гайки, карфици, част от ножици, сламки и други в продукта.
 • при подлагане на продукта на външна агресивна и вандалска среда - удар, ритник, замерване с камъни и т.н
 • при термичен шок - вряла вода, горещи предмети върху продукта.

Разходите по транспорта на продукта по гаранционни условия да за сметка на Партньора. Преди да бъде изпратен продукта, следва да бъде регистрирано обаждане към Партньора на телефон 0879 944 984, както ясно и точно бъде описан какъв е точно проблемът с продукта. След направената консултация с наш служител следва да бъде описан проблемът и в писмен вид в свободен текст на имейл: [email protected]. С цел ваша защита, препоръчваме да бъде изпращан и снимков материал. 

При не правилен монтаж (или сглобяване) на продукта поради незнание, или не прочитане на инструкциите за това -  Партньора не носи отговорност. При изпращане (връщане) на такъв продукт по гаранция към офиса на Партньора са за сметка на клиента - изпращането и връщането. Тарифирането е според цената на куриерската компания.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

 • Поръчки с по-висока стойност от 99 лв ще се изпратят с безплатно.
  Таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 7 лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.