0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детска Тениска Marvel Avengers Отмъстителите Tralala Marvel Iron Man, Зелен, M - 7-8 г. (128-140)

Модел: 2201949-28 В Наличност
18.90 лв.

Добави в любими


Очаквана дата за доставка: 26.02.2024

Доставка
Доставката се извършва чрез куриерски услуги на Спиди и Еконт.
Таксата на доставка е на стойност 6.99лв.
.
Изработваме Комплект Тениски, Комплект с Персонализиран Текст, Персонализирани тениски, Комплект Персонализиран Подарък, Комплект с Текст по желание Marvel Марвел Avengers Отмъстителите Капитан Америка, Тор, Черната Вдовица, Хълк, Железният Човек, Thor, Hulk, Black Widow, Captain America, Iron Man, Hawkeye, Thanos Spiderman Човекът Паяк, X-Men, Wolverine Ако желаете персонализиран текст (име), моля посочете го в празното поле при завършване на поръчката. Наш Колега ще се свърже с Вас. Използваме директен и сублимационен печат. За изработка на щампите изполваме DTG (Direct to Garment) Директен дигитален печат върху текстил. Щампите с този вид печат са наситени, с реалистични цветове и с висока издръжливост при пране. Качество на печата - ярки, наситени цветове - както върху тъмни, така и върху светли/ бели изделия. Фини детайли, наситено бяло, нежни тонални преходи. Мастилата, които изполваме са екологични, безвредни, водно базирани. Производител на тениските: Fruit of the Loom Производител на бебешките бодита: Steda Материя: 100% памук Модели: Къс ръкав Цената е за 1 бр. тениска/боди Забележка: Снимките са компютърно създадени и е възможно да има минимално разминаване в размера на щампата и цветовете!
Размер: 128
Материал: Памук
Цвят: Зелен
Принт: Графичен
Възраст: 7-8 години

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359876270774.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ЦВЕТАНОВ ПРИНТ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ЦВЕТАНОВ ПРИНТ по телефона, номерът за връзка е +359876270774.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: гр.София, ул. "Твърдишки проход" № 25, ап. 3,

Тел.: +359876270774

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Доставката се извършва чрез куриерски услуги на Спиди и Еконт.
Таксата на доставка е на стойност 6.99лв.
.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.