0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детски матрак Sleepmode Bubble Dreams, 60 x 120, 12 см

Модел: bubble-dreams-04 В Наличност
125.40 лв.
261.24 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт.
Поръчки с по-висока стойност от 99лв се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 99лв е 6.8лв.

Детският матрак Ekote x Bubble Dreams създадохме със специална грижа за най-малките.

Произведен със сърцевина от 100% ортопедична пяна Sonnocell , която осигурява стабилна опора и подпомага правилната стойка на бебето по време на сън.

Пяната е с висока плътност, клетъчна / микропореста структура за оптимална вентилация във вътрешността, средна към твърда, като усещане, като осигурява комфорт през цялата нощ.

Пяната Sonnocell e екосъобразна и при производството и не са използвани токсични химикали и вещества. Сертифицирана със Certipur и Oekote x 100

Калъфът е от приятен на допир плат със структура оформяща стотици балончета, които нежно галят бебето и го даряват с лек приятен масаж. Текстилът също притежава Oekote x 100 сертификация, която гарантира , че не съдържа никакви вредни субстанции.

Разполага с цип, който позволява лесно сваляне и почистване, като може да се изпира до 60 °C .

Капитониран е със слой термовата Thermawave, която освен, че не запарва и абсорбира влагата, осигурява допълнителна мекота и комфорт.

При направа на Детското матраче Ekote x Bubble Dreams , не влагаме никакви лепила.

Матракът за бебета е подходящ, както за кошари, люлки или колички, така и за детски и бебешки легла.

Предлага се в следните размери: 65/110 см, 65/160 см, 70/160 см, 60/120 см, 70/140 см

*Възможно е да изработим всякакъв нестандартен размер в рамките на 3-4 работни дни.

Състав:

Калъф: 100% полиестер

Ядро: Полиуретанова пяна

Поддръжка: Калъфът е подходящ за пране до 60 °C без центрофугиране.

Гаранция: 8 години
Ниво на твърдост: Средно
Тип: Полиуретанова пяна
Цвят: Бял
Размери (см): 60 x 120
Материал калъф: Текстил
Ключови характеристики: Ортопедичен
Препоръчително максимално тегло/човек (кг): 100
Височина (см): 12

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0899 312001.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е 0899 312001.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992 .

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ЕКОТЕКС 1 OOД

Адрес: ул. Илиянско шосе №8, М парк, гр. София.

Тел.: 0899 312001

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ЕКОТЕКС 1 OOД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ЕКОТЕКС 1 OOД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ЕКОТЕКС 1 OOД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт.
Поръчки с по-висока стойност от 99лв се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 99лв е 6.8лв.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.