0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Безплатна доставка

Детски велосипед ALICE 12", син

Модел: BK15OL0270 В Наличност
168.00 лв.
199.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора ще се доставят безплатно. 
Детски велосипед ALICE 12", син

Вид: Велосипед с две колела
Модел: ALICE 12''
Размер: 12"
Ръст: 12" за ръст 85 - 100 см
Години: 2 - 4 години
Цвят: Син
Пол: Момче
Рамка: Стомана - 20.3 см
Вилка: Стомана
Кормило: Стомана
Венец: Стомана
Спирачки: Предни и задни
Скорости: Няма
Гуми: 12"
Помощни колела: Да
Допълнителни аксесоари: Не
Тегло: 7.40 кг
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Карането на колело за децата винаги е било забавление, осигурете им го с велосипед Sprint. Велосипедът е с помощни колела и размер 12 инча, подходящ за деца с височина от 85 до 100 см, 2 - 4 годишни е идеален за научаването на децата да карат колело. Със стоманена рамка 20,3 см, предна и задна спирачка. Оборудван е с удобна и износоустойчива седалка, преден и заден калник. Дръжките на кормилото са гумени и ергономични. Преди да използвате велосипеда, прочетете внимателно цялото ръководство. Пазете ръководството за бъдещи справки.
Диаметър джанта (inch): 12
Цвят: Син
Материал корпус: Стомана
За: Момичета
Момчета
Тип: С педали
Тип вилка: Фиксирана
Възраст: 2 години +

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359882340659

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359882340659.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД

Адрес: Пловдив, Брезовско шосе 133

Тел.: +359882340659

Предпочитан куриер: Европът

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора ще се доставят безплатно. 

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.