0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Детски велосипед Probike SPEED 24", Черен

Модел: BK19PB0021 Наличност 2 бройки
399.00 лв.
459.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от МУЛТИБРАНД  се доставят безплатно.  Продуктите  на  МУЛТИБРАНД   се доставят  ДО ЛИЧЕН АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА ЕВРОПЪТ.
Планинското колоездене е вид спорт за каране на колела офроуд, често по неравен терен, като за това се използват специално разработени.Именно такъв е този модел.

Вид: Велосипед с две колела
Модел: PROBIKE SPEED 24"
Размер: 24"
Ръст: 24" за ръст 130 - 145 см
Години: 9 - 12 години
Цвят: Черен
Пол: Унисекс
Рамка: Стомана
Вилка: Амортисьорна
Кормило: Стомана
Венец: Стомана
Спирачки: V-Brake
Скорости: Да - 18 скорости
Гуми: 24"
Помощни колела: Не
Допълнителни аксесоари: Не
Тегло: 17.30 кг
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Карането на колело за децата винаги е било забавление, осигурете им го с велосипед Sprint. Велосипедът е с размер 24 инча, подходящ за деца с височина от 130 до 145 см, 9 - 12 годишни. Със стоманена рамка 33 см и V-Brake спирачки (предни и задни). Оборудван е с 18 скорости, удобна и износоустойчива седалка, преден и заден калник и светлоотразител. Дръжките на кормилото са гумени и ергономични. Преди да използвате велосипеда, прочетете внимателно цялото ръководство. Пазете ръководството за бъдещи справки.
Материал корпус: Стомана
За: Момичета
Цвят: Черен
Тип: С педали
Тип вилка: Стандартна
Възраст: 11 години +
Диаметър джанта (inch): 24

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359882340659

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359882340659.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД

Адрес: Пловдив, Брезовско шосе 133

Тел.: +359882340659

Предпочитан куриер: Европът

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на "МУЛТИБРАНД ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Продукти предлагани от МУЛТИБРАНД  се доставят безплатно.  Продуктите  на  МУЛТИБРАНД   се доставят  ДО ЛИЧЕН АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА ЕВРОПЪТ.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.