0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Дигитален детски фотоапарат STELS W395 Селфи камера, Снимки, Игри, Видео, 8GB SD карта, Жълт

Модел: X2 В Наличност
49.00 лв.
57.90 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 28.05.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Дигитален детски фотоапарат - подходящ подарък за рожден ден
Страхотен подарък,изключително симпатичен.
Подарете на детето си забавление.
Красив външен вид, сладък дизайн, любим на децата. оставете децата далеч от мобилния телефон и обичат истината на природата. Култивирайте хобитата на детската фотография, развийте детския мозък.
Камерата STELS малка и лека, лесна за пренасяне, е добър партньор за детски празнични пътувания. Това е най-добрият подарък за деца: рожден ден, Коледа, ваканционни подаръци.

Характеристики:

Изображение: JPG 12MP

Видео: JPEG VGA / 720P / 1080P

Непрекъснато снимане: отваряне / изключване

Метод на снимане: изключен / самоснимачка (2s) / селфи (5s) / селфи (10s)

Автоматично изключване: изключен / 1мин / 3мин / 5мин

Съхранение: TF карта/sd карта 8Gb (включена)

Захранване: 1 * вградена полимерна батерия (3.7V 400mAh)

Език: английски

Комплектът включва:

Детска камера

USB кабел

Транспортна кутия кабел за зареждане
За: Всички
Тип продукт: Фотоапарат
Развиване на умения за: Визуално възприятие
Внимание
Въображение
Концентрация
Координация очи-ръце
Креативност
Функции: Игри
Цвят: Жълт
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.