Дизайнерска Етажерка за книги Sani Bary, 43x20x115 cm, Бяла

Модел: 1750000230193 Наличност 4 бройки
109.00 лв.
119.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 
Представяме Ви етажерка Sani Bary  с интересен дизайн и неутрален Бял цвят, подходящ за всеки интериор.

Внася подреденост сред книгите, удобство и комфорт на всеки любител на четенето.

Етажерката е подходяща и за най - малките читатели, които да се научат на подреденост и любов към четенето от най- ранните години.

Размери: 

височина: 115 cm

дълбочина: 20 cm

ширина: 43 cm

Цвят : Бял
Предназначен за: Дневна
Тип монтиране: Самостоящ
Материал: ПДЧ
Цвят: Бял
Дължина (см): 43
Брой рафтове: 6
Височина (см): 115
Стил: Съвременен
Функции: Етажерка
Рафт
Покритие: Ламинирано

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от САНИ КОМЕРС 2016 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на САНИ КОМЕРС 2016 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност