Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Дървен полилей Lovie Алгара натурален, 1xE27, 230V

Модел: 40101 В Наличност
59.90 лв.
89.88 лв.

Добави в любими

Доставка
Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Продуктите предлагани от Партньора се изпращат за доставка чрез Speedy до адрес на клиента или посочен офис. Таксата на доставка за поръчки под 150лв. е 5.99лв, За поръчки над 150лв ще се доставят безплатно.


Създадохме полилея АЛГАРА с уникален дървен абажур в модерен дизайн. Осветителното тяло в скандинавски стил изглежда страхотно и носи усещане за уют в спалнята, всекидневната, трапезария, над кухненски остров или офис. Ще изпълни къщата с топла атмосфера и ще я превърне в дом, а най-хубавото е, че тази лампа никога няма да излезе от мода.

Декоративното осветително тяло е ръчно изработено от първокласен брезов шперплат, характеризиращ се с изисканост и уникалност зависимост от текстурата на дървото. Това е перфектен подарък за дома или любим човек и то на достъпна цена.

Осветителните тела се доставят разглобени, във всяка опаковка, внимателно опаковани с детайлна инструкциия за монтаж на продукта. Целият процес на сглобяване отнема не повече от 5 минути, като не са необходими лепило, винтове или инструменти.

Лампата се доставя с качествен метален пендел в цвят черен графит - цокъл Е27, текстилен черен кабел и метална розетка.

Ако желаете, може да използвате всяко друго окачване с различен дизайн или материал, което пасва на лампата според техническите детайли.

 

Технически характеристики:

Материал: 3 мм брезов шперплат

Размер: Височина на тялото - 260мм, диаметър на тялото - 310мм, регулируем кабел 0,8м

Модерен метален пендел E27 в цвят графит

Диаметър на отвора за пендела: 42мм 

Идеален за вътрешни и външни покрити пространства

Крушката не е включена!
Вид крушка: LED
Брой източници на осветление: 1
Цвят: Дърво / Натурален
Предназначен за: Дневна
Кухня
Спалня
Тип цокъл: E27
Материал: Дърво
Височина: 113 см
Мощност на крушката: 100 W
Максимална мощност: 100 W

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - квитанция за пощенски паричен превод или фактура.
Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Продуктите предлагани от Партньора се изпращат за доставка чрез Speedy до адрес на клиента или посочен офис. Таксата на доставка за поръчки под 150лв. е 5.99лв, За поръчки над 150лв ще се доставят безплатно.


Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.