0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Безплатна доставка
1 месеца гаранция

Dunhill Brown EDT 75ml, Тоалетна вода за Мъже

Модел: 085715804518 Изчерпан
65.79 лв.
99.89 лв.
Dunhill Brown EDT е мъжествен, елегантен и стилен, ориенталски, дървесен аромат, създаден от забележителния парфюмерист Michel Almairac за модерните, изискани и уверени мъже. Впечатляващата композиция се отваря със свежи акорди лавандула, градински чай, здравец и лимон, последвани от ухания на карамфил, ирис, жасмин, кедър и роза. Базовите нотки кожа, сандалово дърво, тонка, мускус, дъбов мъх, ветивер и кедър., подчертават мъжественото излъчване и придават стил и класа на парфюма. Представен на пазара през 2003 година.
Тип продукт: Тоалетна вода
Тип: Луксозен
Тип прилагане: Спрей
Съдържание пакет: 1 x Тоалетна вода
Количество: 75 мл
Форма: Флуид
Категория аромат: Дървесен
Ориенталски
Средни нотки: Жасмин
Ирис
Кедър
Роза
Връхни нотки: Градински чай
Здравец
Лавандула
Лимон
Основни нотки: Ветивер
Дъбов мъх
Кедър
Кожа
Мускус
Сандалово дърво
Тонка
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от Партньора този срок се удължава на 30 (тридесет) дни. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при получаването на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
Ако установите при получаването на стока, че ви е изпратен продукт различен от поръчания, моля незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Ние ще се погрижим в най-кратък срок да получите поръчания продукт. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора.
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на Партньора и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора.

Ако решите да се възползвате от правото си съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите да върнете поръчан продукт в рамките на 30 (тридесет) дни от датата на получаване на стоката, преди да изпратите продукта обратно, моля изпратете следната информация на [email protected] .

1. Номер на поръчка
2. Дата на получаване на продукта
3. Имена на клиент
4. Телефон за връзка
5. Тип и номер на платежния документ (касова бележка,      фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)
6. При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане
7. IBAN на сметка, по която да бъде възстановена сумата за върнатия продукт
8. Име на титуляра на сметката

След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

Моля, не забравяйте, че за да се възползвате от правото си съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите да върнете поръчан продукт, задължително условие е той да отговаря на вида, в който е получен от клиента, без да е използван и без да е нарушена целостта на опаковката. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
При изпращането на продукта е задължително да отбележите опция " Преглед ", за да можем преди да приемем пратката да проверим дали продукта отговаря на необходимите изисквания за връщанена на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите.

Методи на доставка:
 1. Доставка с куриер до адрес
 2. Доставка до офис на куриер

Цена на доставка:
 1. Доставка с куриер до адрес
   - Поръчки на стойност над 50,00 лв – Безплатна
   - Поръчки на стойност до 50,00 лв   – 4.99 лева
 2. Доставка до офис на куриер
   - Поръчки на стойност над 50,00 лв – Безплатна
   - Поръчки на стойност до 50,00 лв   – 4.99 лева

Срокове на доставка:
 1. Доставка с куриер до адрес
  - Поръчки направени в работен ден до 16:00 часа
     # следващия работен ден
   - Поръчки направени в работен ден след 16:00 часа
     # по-следващия работен ден
   - Поръчки направени в неработен ден
     # по-следващия работен ден
 2. Доставка до офис на куриер
  - Поръчки направени в работен ден до 16:00 часа
     # следващия работен ден за офиса на куриера
   - Поръчки направени в работен ден след 16:00 часа
     # по-следващия работен ден за офиса на куриера
   - Поръчки направени в неработен ден
     # по-следващия работен ден за офиса на куриера

Куриерски фирми:
   1. СПИДИ   - приоритетно
   2. ЕКОНТ    - по желание на клиента

*За населени места обслужвани от куриерската фирма по график, срокът на доставката е първия възможен ден в графика на куриера.
Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.