0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Двулицев матрак Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep, 140 x 190, с покет пружини, 23 cm

Модел: algua-pocket-19 В Наличност
887.16 лв.
3168.60 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт.
Поръчки с по-висока стойност от 99лв се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 99лв е 6.8лв.

Двулицев матрак с нано покет система Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep, 23 см е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт съчетани със стилен и изивскан дизайн. Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от високоеластинча ортопедична пяна Sonnocell в комбинация с индивидулано пакетирани нано покет пружини и добълнителен слой пяна с масажиращ ефект . Избирайки гладка или масажираща страна, може сами да определите нивото на комфорт, което най-добре отговаря на вашите изисквания

Калъфът на Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е изработен от фин, дишащ плат Algua Spirulina, с морски витамини и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Системата с цип позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.
Изберете между:
Страна 1 : Профилирана пяна с масажен ефект, която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора. И слой мемори пяна за по-меко усещане
Страна:2 : Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.
Състав
Ядро:
•Ортопедична пяна Sonnocell
•Nano pocket пружини
• 4 см профилирана Sonnocell пяна
Калъф:
• Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Algua Spirulina
• Цип
Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.
Гаранция: 15 години
Ниво на твърдост: Средно
Размери (см): 140 x 190
Тип: Пружини
Цвят: Бял
Материал калъф: Текстил
Ключови характеристики: Ортопедичен
Препоръчително максимално тегло/човек (кг): 150
Височина (см): 41

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0899 312001.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е 0899 312001.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992 .

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ЕКОТЕКС 1 OOД

Адрес: ул. Илиянско шосе №8, М парк, гр. София.

Тел.: 0899 312001

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ЕКОТЕКС 1 OOД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ЕКОТЕКС 1 OOД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ЕКОТЕКС 1 OOД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт.
Поръчки с по-висока стойност от 99лв се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 99лв е 6.8лв.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.