0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

ЕКО Калъф за iPhone 12 Mini, Розов

Модел: TECHNOPHONE1524 В Наличност
34.99 лв.

Добави в любими


Очаквана дата за доставка: 21.02.2024

Доставка

Продукти предлагани от Партньора  са изпратени чрез бърза доставка от куриер Еконт. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Търсите калъф, който е Екологичен и има невероятен дизайн? Серията ''Eco Case'' изработена от разградими материали на растителна основа е решението за вас. Вашият телефон ще получи отлична защита от удари, а вие - спокойствие за опазване на природата. При производството на ''Eco Case'' сместа от влакна е подбрана по такъв начин, че калъфът да е едновременно гъвкав и издръжлив. Материалът абсорбира ударите и предпазва от счупвания и надрасквания. Материята е приятна на допир и придава сатенено усещане. Олеофобното покритие гарантира, че Eco Case няма да събира мазни следи и пръстови отпечатъци. Около камерата има рамка с повдигнати ръбове, така че можете да поставите телефона на бюро или маса, без да се притеснявате, че ще надраскате обектива.

Калъфите ''Eco Case'' притежават DIN сертификат за екология. Те са изработени от три влакна: PBAT, PLA, пшеница и разградими полимери. PLA идва от възобновяеми суровини, докато PBAT от пластмаси. Този метод на производство намалява емисиите на CO2 в атмосферата и намалява количеството използвана пластмаса. Това е екологична алтернатива на популярните калъфи, изработени от изцяло синтетични влакна.


Допълнителни характеристики:

  • Изработен по иновативен и природосъобразен начин

  • Приятен на допир

  • DIN сертификат

  • Гъвкавите ръбове улесняват поставянето на калъфа

  • Класически дизайн

  • Олеофобното покритие

  • Лесен достъп до портовете

  • Защита за камерата

Тип: Калъф
Цвят: Розов
Съвместими модели: iPhone 12 mini
Съвместим бранд: Apple
Материал: Силикон
Функции: Устойчивост на удари

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0890110770

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора   ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител ТЕХНОФОН  ЕООД   по телефона, номерът за връзка е 0890110770

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ТЕХНОФОН Е ООД 

Адрес: гр. Казанлък, кв. Васил Левски бл. 40

Тел.: 0890110770

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ТЕХНОФОН Е ООД  ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ТЕХНОФОН Е ООД  стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ТЕХНОФОН Е ООД 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора  са изпратени чрез бърза доставка от куриер Еконт. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.