Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа помпа Дълбочинна 500 W Möller, За чиста вода, Месингов двигател

Модел: 42673 В Наличност
223.44 лв.
230.83 лв.

Добави в любими

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Помпа дълбочинна MOLLER е с широка употреба не само за далечно хоризонтално транспортиране, напояване и пръскане, но също така за зони с ниско водно равнище, високи сгради, фабрики и мини. Когато се постави регулатор на налягането, може да служи като автоматичен инструмент за напояване. С тази помпа може да изпомпате вода от дълбочина до 30 м /препоръчителна дълбочина на поставяне до 10м, за по-добра работа на машината/, височината на водния стълб е 50 м. С тази водна помпа ще може да изпомпате до 2 000 л за час, което е впечатляващо КПД за размерите и мощността си. С дълбочинната помпа вие ще доставите вода за цялата градина по интелигентен и енергоефективен начин. Помпата притежава месингови намотки на двигател,вградена възвратна клапа, иноксов корпус на турбината, което предпазва помпата от корозия в сондажа. За ваше удобство може да ползвате реле за управление на водна помпа с код 15343.

Технически характеристики:

Номинално напрежение: 230 V/ 50 HZ

Мощност: 500 W

Размер: 1 инч

Дължина на кабела: 10 метра

Гаранция 24 месеца
Предназначен за: Чиста вода
Тип гориво: Електричество
Употреба: Жилищна
Тип мотор: Електрически
Вид помпа: Потопяема помпа
Материал: Инокс
Цвят: Inox
Мощност: 500 W
Тип ток: Монофазен
Система за запалване: Автоматична
Функции: Автоматична работа
Максимална температура: 60 C
Захранващо напрежение: 230 V
Максимално налягане: 3 bar
Защитен клас: IP 65
Максимален дебит: 2000 l/h
Височина на заустване: 50 м
Дълбочина на засмукване: 30 м
Дължина (см): 63
Ширина (см): 13
Височина (см): 17
Дължина на кабела (метра): 10
Тегло (кг): 10.2
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.