0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer and Volumizer, RVDR5222MUKE MINT, за средна и дълга коса

Модел: RVDR5222MUKE В Наличност
95.50 лв.
261.60 лв.

Добави в любими


Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer, RVDR5222MUKE MINT, за средна и дълга коса

Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer сега и в красив ментов цвят, ново издание.

По -малко време за оформяне, по -малко увредена коса и повече блясък!


Устройство 2 в 1: мощността на сешоар и еквивалентния обем на фризьорски салон. Сега получавате професионално сушене и оформяне в една стъпка и за много по -кратко време.
Характеристики:


- Студен връх;

- Керамично покритие;

- Комбинирани круши;

- 4-позиционен превключвател;

- Мощност 800W;

- Йонизационна технология;

- 2.5 м въртящ се кабел;

- Бутон за охлаждане - леко топъл въздух.

 


Уникален овален дизайн - голям обем с една стъпка


Електрическата четка REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer е проектирана да бъде едновременно четка и сушилня. Иновативният дизайн ви позволява да изсушавате и оформяте косата си красиво едновременно, което намалява увреждането на краищата на косата и ви помага да спестите време. Овалната форма улеснява разресването на косата възможно най-близо до корените, а леко извитите ръбове изглаждат фино косата, докато заоблените краища предлагат по-приглушен обем. Устройството е подходящо за средна до дълга коса.
 
 

Технология на йонизация - до 30% по -малко електрифицирана коса


Високите температури са склонни да електрифицират косата, което се дължи на положителните йони, генерирани по време на сушене. Когато изсушаваме косата си с горещ въздух, тя лесно натрупва положителен заряд и се наелектризира. Потокът от отрицателни йони спомага за разсейването на малки капки вода по повърхността на косата, прави я по -мека и премахва статичното електричество. В резултат на това тази четка има функцията на йонизация, има генератор на отрицателни йони, който неутрализира положителния заряд. В резултат на това косата вече не се електрифицира, тя остава по -хидратирана, по -фина и по -здрава.
 
 

Керамично покритие и комбинирани четина


За разлика от класическите сушилни, които имат пластмасово покритие, керамичното четка осигурява равномерно разпределение на температурата на въздуха по време на сушене на косата. Керамичното покритие помага за регенериране на разградената коса поради прекомерното използване на стилизиращи продукти. В допълнение, пенираните четки помагат за задържането на косата на извити ръбове, като ви дават повече контрол върху косата си. Найлоновите четки лесно разплитат заплетените нишки, а четките за глигани улавят по -лесно косата, изглаждат я и й придават повече блясък.
 
 

Професионален въртящ се кабел


Въртящият се кабел с дължина 2.5 m ви дава леко движение по време на сушене. По този начин се отървете от напрежението, причинено от дължината на кабела или неговото заплитане. Можете да се движите лесно, докато оформяте косата си.
 
 
 
4-позиционен превключвател


Четката има превключвател, от който можете да изберете желаната скорост и температура на въздуха.

OFF - Изкл. За да спрете четката, завъртете превключвателя в положение OFF.
- Това е бутонът за студен въздух, който всъщност издухва леко топъл въздух
- Поток на горещ въздух със средна скорост.
II - Поток на горещ въздух с по-висока скорост.

 

Евро конвертор адаптер

Щепселът е проектиран така, че да може да се използва за контакти в UK. С помощта на отвертка (включена в комплекта) можете да монтирате или демонтирате адаптера на конвертора, ако е необходимо, което прави четката идеална за пътуване. 

 
Нива температура: 3
Степен скорости: 2
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Къдрици
Сушене
Брой включени приставки: 1
Цвят: Многоцветен
Част от тялото: Глава
Тип продукт: Въртяща се
Мощност: 800 W
Покритие: Керамика
Пластмаса
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Предимства: Anti-frizz
Въртящ се кабел
Студен връх
Функции: Къдрене
Сушене
Диаметър: 5 см
Дължина: 32.5 см
Дължина на кабела: 2.5 м

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.