Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer, RVDR5222E2, за средна и дълга коса

Модел: RVDR5222E2 В Наличност
78.98 лв.
137.04 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Електрическа четка REVLON One-Step Hair Dryer & Volumizer, RVDR5222E2, за средна и дълга косаМоделът RVDR5222E2 е същият продукт като модела RVDR5222E, но с модифицираната опаковка.По-малко време, по-малко щети и повече блясък!

Създадена да разпределя въздуха равномерно и бързо, тази четка стилизира косата бързо, без да я уврежда. Неговата уникална форма се отличава с леко извити ръбове, идеални за изглаждане на косата, докато заоблените върхове осигуряват повече обем. По този начин получавате прекрасна прическа за много кратко време.

Голям обем само с една стъпка

Електрическата четка Revlon за еднократна сешоар и волумизатор е проектирана да бъде четка и сешоар. Иновативният дизайн ви позволява едновременно да изсушите и оформите косата си, което намалява увреждането на краищата на косата и ви помага да спестите време. Формата на четката, овална, улеснява разресването на косата възможно най-близо до корените.

Йонизационна технология

Високите температури карат косата да се отделя във всички посоки, което се дължи на положителните йони, генерирани по време на сушенето. Когато изсушаваме косата си с горещ въздух, украшението за коса изсъхва, лесно натрупва положителния заряд и се наелектризира. Потокът от отрицателни йони помага да се разпръснат малки капки вода по повърхността на косата, прави я по-мека и елиминира статичното електричество. В резултат на това тази четка има функцията на йонизация, тя има генератор на отрицателни йони, който неутрализира положителния заряд. В резултат на това косата остава хидратирана, по-фина и по-здрава.

Керамично покритие

За разлика от класическите сушилни, които имат пластмасов покривен материал, керамичното покритие с четки осигурява равномерно разпределение на температурата на въздуха по време на сушенето на косата. Керамичното покритие помага за регенериране на разградената коса поради прекомерното използване на стилизиращи продукти.

Борове комбинирани

Найлоновите четки лесно разплитат косата, а четките за коса от дива свиня лесно хващат косата, изглаждат я и й придават блясък. 

Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer

 

Нива температура: 3
Степен скорости: 2
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Къдрици
Сушене
Брой включени приставки: 1
Цвят: Черен
Част от тялото: Глава
Тип продукт: Въртяща се
Мощност: 800 W
Покритие: Керамика
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Предимства: Въртящ се кабел
Студен връх
Функции: Сушене
Диаметър: 5 см
Дължина: 32.5 cm
Дължина на кабела: 2.5 м
Технологии: Ionica

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.