Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа четка REVLON One-Step Style Booster RVDR5292UKE, сешоар-маша за коса

Модел: RVDR5292UKE В Наличност
93.99 лв.
162.48 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Електрическа четка REVLON One-Step Style Booster RVDR5292UKE, сешоар-маша за коса

По-малко време за оформяне, по -малко увредена коса, повече блясък и повече обем!

Устройство 2 в 1: мощността на сешоар и еквивалентния обем на фризьорски салон. Сега получавате професионално сушене и оформяне в една стъпка и за много по -кратко време.

Характеристики:

- Студен връх;

- Керамично покритие;

- Комбинирани круши;

- 4-позиционен превключвател;

- Йонизационна технология;

- 2,5 м въртящ се кабел;

- Бутон за охлаждане - леко топъл въздух.

Електрическа четка Revlon One-Step Style Booster е проектирана да бъде сушилня, маша и четка едновременно. Дизайнът на четката ви позволява да изсушавате и оформяте косата си красиво едновременно, което намалява увреждането на краищата на косата и ви помага да спестите време.


  

Нов, подобрен дизайн

Подобреният размер и революционната форма ви дават повече контрол върху прическата ви. Със силата на сешоар, опцията за маша и формата на кръгла четка, той е идеален за създаване на светли къдрици, независимо от дължината на косата, и увеличаване на обема на косата. 

Диаметър 38 мм

Дизайнът на четката е проектиран да бъде къдрав, като кръглата форма е идеална за оформяне на къдрици, докато изсушава косата ви. Диаметърът на цилиндъра е 38 мм, а диаметърът с четините е 55 мм. Зоната с керамично покритие се загрява и равномерно разпределя потока горещ въздух, докато четките се справят и оформят косата.


 


 

Йонизационна технология

Високите температури са склонни да наелектризират косата, което се дължи на положителните йони, генерирани по време на сушене. Когато изсушим косата си с горещ въздух, тя лесно натрупва положителен заряд и се наелектризира. Потокът от отрицателни йони спомага за разсейването на малки капки вода по повърхността на косата, прави я по -мека и премахва статичното електричество. В резултат на това тази четка има функцията на йонизация, има генератор на отрицателни йони, който неутрализира положителния заряд. В резултат на това косата вече не се електрифицира, тя остава по -хидратирана, по-фина и по-здрава. 

Професионален въртящ се кабел против заплитане

Кабелът с дължина 2,5 м ви дава леко движение по време на сушене. По този начин се отървете от напрежението, причинено от дължината на кабела или неговото заплитане. Можете да се движите лесно, докато оформяте косата си.4-позиционен превключвател

Четката има превключвател, от който можете да изберете желаната скорост и температура на въздуха.

OFF - Изключено. За да спрете четката, завъртете превключвателя в положение OFF.

 - Това е бутонът за студен въздух, който всъщност издухва леко топъл въздух.

I - Поток на горещ въздух със средна скорост.

II- Поток на горещ въздух при по-висока скорост. 

Евро конвертор адаптер

Щепселът е проектиран така, че да може да се използва за контакти в UK. С помощта на отвертка (включена в комплекта) можете да монтирате или демонтирате адаптера на конвертора, ако е необходимо, което прави четката идеална за пътуване.

Нива температура: 3
Тип употреба: Домашна
Професионална
Брой включени приставки: 1
Мощност: 1001 - 1500 W
Степен скорости: 3
Покритие: Керамика
Пластмаса
Употреба: Мокра коса

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.