0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
24 месеца гаранция

Електрическа четка за коса REVLON One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E, Подвижна глава, 4 степени, Ceramic Tourmaline Technology

Модел: RVDR5298E В Наличност
94.03 лв.
280.01 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Електрическа четка за коса REVLON One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E, Подвижна глава, 4 степени, Ceramic Tourmaline Technology

Революционната четка с горещ въздух и функция за обем, One-Step Volumiser Plus, е проектирана да осигури превъзходен обем и изключителен блясък в ЕДНА СТЪПКА. Уникалната форма включва леко извити страни за приглаждане на косата, докато заоблените краища създават обем в корена и елегантно извиват върховете, като по този начин осигуряват по-бързо красива прическа.Получете пълно изсушаване на обема до половината от времето, 50% по-малко излагане на високи температури и 75% по-ярка коса.

Уред 2 в 1: мощността на сушилня и еквивалентен обем на фризьорски салон.Покритието CERAMIC и TITAN осигурява равномерно разпределение на топлината, фиксира прическата, придава дълготраен обем и намалява щетите, причинени от прекомерно стилизиране.

TOURMALINE ION TECHNOLOGY осигурява по-бързо изсушаване, помага за изглаждане на косата, придава повече блясък и същевременно предотвратява набръчкването и наелектризирането на косата.


Характеристики:
- Сушилник / Четка / Маша;
- Подвижна глава;
- По-устойчив двигател, в сравнение с предишните версии;
- Студен накрайник;
- Овал 30% по-малък, с диаметър 6,4 см;
- Комбинирани круши;
- Керамично покритие с турмалин и титан;
- 4-позиционен превключвател;
- Турмалинова йонна технология;
- Керамично и титаниево покритие;
- Ергономична дръжка;
- 2.5m въртящ се кабел против смущения;
- Компактен дизайн.

С четката REVLON One-Step Volumiser Plus се възползвате от повече обем, благодарение на отделящата се овална глава с 30% по-малка, което ви позволява да я оформите по-близо до корена на косата, като по този начин я прави идеална за всяка дължина на косата.

Благодарение на по-мощния мотор, четката REVLON One-Step Volumiser Plus предлага изключителен обем за половината от времето, косата ви е 75% по-ярка и 50% по-малко изложена на високи температури.


Нов, подобрен дизайн
Четката Revlon One-Step Volumiser Plus има подвижна глава, с диаметър 6,4 см, тънка, ергономична дръжка, много по-устойчив мотор и превключвател с 4 температурни позиции.ТУРМАЛИНОВА ЙОННА ТЕХНОЛОГИЯ
Осигурява по-бързо изсушаване, спомага за изглаждането на косата, придава повече блясък и в същото време намалява наелектризирането на косата, правейки я да изглежда блестяща и изпълнена с жизненост.

КЕРАМИЧНА И ТИТАНОВА ТЕХНОЛОГИЯ
Покритието CERAMIC и TITAN осигурява равномерно разпределение на топлината, фиксира прическата, придава дълготраен обем и намалява щетите, причинени от прекомерно стилизиране, като осигурява гладко плъзгане.Диаметър 6,4 см
Новата подвижна глава с овал с диаметър 6,4 см ви позволява да оформите косата си по-близо до корена. Четката е подходяща за всяка дължина на косата, като предлага повече гъвкавост при оформяне и повече обем.Подвижна глава
Бутонът за освобождаване позволява отделяне на главата на четката чрез просто плъзгане на бутона на дръжката. По този начин е по-лесен за съхранение и е идеален за пътуване.4-позиционен превключвател
Четката има превключвател, от който можете да зададете желаната скорост и температура на въздуха.
COOL - Леко топъл въздушен поток.
LOW - Поток от топъл въздух с ниска скорост.
MED - Топъл въздушен поток със средна скорост.
HIGH - Поток от горещ въздух с по-висока скорост.Професионален въртящ се кабел
Въртящият се кабел с дължина 2,5 м ви осигурява лекота на движение по време на сушене. По този начин се освобождавате от напрежението, причинено от дължината на кабела или неговото оплитане. Можете да се движите лесно, докато оформяте косата си.


Намерете правилния стил!

Следвайки тези лесни стъпки, ще имате прическа с обем, за която винаги сте мечтали:Стъпка 1:
Как да започна? За бързи и много добри резултати избършете косата си с кърпа, за да премахнете излишната вода, след което я срешете, за да се справите с нея.
Включете уреда в контакта и настройте превключвателя на желаната степен.
Разделете косата на лесни за оформяне части.
Използвайте настройка I за фина или тънка коса, настройка II за средна или вълниста коса и настройка III за гъста и груба коса. Използвайте настройката COOL, за да закрепите прическата.

Стъпка 2:
За да изгладите косата по време на сушене, доближете четката до корена на косата и я изчеткайте надолу към краищата. Найлоновите върхове, напоени с въглен и със заоблени краища, се справят бързо с косата, докато снопчетата естествени косми я изпъват нежно, изглаждат я и придават блясък.
За да придадете обем на косата по време на сушене, поставете четката близо до корена на косата и я навийте навън към върховете. За допълнителен обем на линията на косата задръжте четката за 2-3 секунди под линията на косата.
За да огънете върховете навътре, задръжте четката за 2-3 секунди ПОД върховете, след което завъртете навътре.
За да огънете върховете НАВЪН, задръжте четката НАД върховете за 2-3 секунди, след което завъртете навън.

Стъпка 3:
Повторете операцията върху останалите участъци, докато косата изсъхне и стане буйна и обемна.

Цвят: Черен
Част от тялото: Глава
Тип продукт: Въртяща се
Мощност: 800 W
Нива температура: 3
Степен скорости: 2
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Къдрици
Сушене
Брой включени приставки: 1
Функции: Защита от прегряване
Изправяне
Къдрене
Сушене
Предимства: Антистатичен
Бързо изсъхване
Въртящ се кабел
Изправяне
Йонизация
Лесен за използване
Лесно сменяне на приставките
Студен връх
Технологии: Йонна технология
Употреба: Мокра коса
Суха коса
Дължина на кабела: 2 м
Покритие: Керамика
Захранване: С кабел

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.