Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа четка за коса REVLON One-Step Volumiser, RVDR5282UKE, за къса и средна коса

Модел: RVDR5282UKE В Наличност
109.94 лв.
176.94 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Електрическа четка за коса REVLON One-Step Volumiser, RVDR5282UKE, за къса и средна коса

Едноетапната сешоар за коса REVLON One-Step Volumiser е иновация на Revlon. Новият 30% по-малък овален дизайн е идеален за средна и къса коса. С една стъпка изсушавате и оформяте косата си, придавате й блясък и я поддържате здрава и естествена.Характеристики:

- Студен връх;

- Керамично покритие;

- Комбинирани круши;

- 3 предавки с 3 температурни предавки;

- Мощност 800W;

- Йонизационна технология;

- 3 m въртящ се кабел;

- Студен въздух.

По-малко време, по-малко щети и повече блясък!

Проектиран да разпределя въздуха равномерно и бързо. Стилизира бързо косата, без да я уврежда.

Йонизационна технология

Високите температури карат косата да се раздели във всички посоки, както се казва „магнетизира“. Когато изсушаваме косата си с горещ въздух, украшението за коса изсъхва, лесно натрупва положителния заряд и се наелектризира. Потокът от отрицателни йони прави косата по-мека, елиминира статичното електричество и прави косата по-гладка. В резултат на това тази четка има функцията на йонизация, има генератор на отрицателни йони, който неутрализира положителния заряд. В резултат на това косата остава хидратирана, по-фина и по-здрава.

Керамично покритие

За разлика от класическите сушилни, които имат пластмасов покривен материал, покритието с керамична четка осигурява равномерно разпределение на температурата на въздуха по време на сушенето на косата. Поради това той не прегрява.

Евро конвертор адаптер

Щепселът е проектиран така, че да може да се използва за контакти в UK. С помощта на отвертка (включена в комплекта) можете да монтирате или демонтирате адаптера на конвертора, ако е необходимо, което прави четката идеална за пътуване.Комбинирани круши

Найлоновите четки лесно разплитат косата, а четките за коса от дива свиня лесно хващат косата, изглаждат я и й придават блясък.

 

 

Revlon One-Step Volumiser RVDR5282UKE

Нива температура: 3
Тип употреба: Домашна
Професионална
Брой включени приставки: 1
Мощност: 1001 - 1500 W
Степен скорости: 3
Покритие: Керамика
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Функции: Изправяне
Къдрене
Сушене
Предимства: Антистатичен
Технологии: Студен въздух
Диаметър: 4 см
Дължина: 34 cm
Дължина на кабела: 3 м

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.