0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Електрическа четка за зъби VITAMMY Harmony TB8132-CE, 60000 вибрации/мин, 3 режима на четкане, Розов

Модел: harmonyroz Последна бройка
85.77 лв.
113.40 лв.

Добави в любими


Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
VITAMMY Harmony електрическа четка за зъби, 60000 вибрации / мин, 3 режима на четкане, Розова

Характеристики:- 60 000 вибрации / мин;

- Таймер 2 мин;

- звукови вибрации;

- Зарядно с поддръжка;

- Висока водоустойчивост (IPX7);

- Автоматично изключване след 2 минути;

- 3 режима на четкане;

- Индикатор за изтощена батерия;

- 1 накрайник на четката.С електрическата четка за зъби VITAMMY Harmony получавате професионални грижи за цялата устна кухина точно у дома. Можете да се грижите за зъбите и венците си с едно измиване. Дизайнът е специално проектиран да намали звука на вибрациите и да осигури по-тиха употреба. Това намалява дискомфорта, който обикновено се причинява от звукови четки за зъби. Главата и дръжката за четкане формират перфектния екип. Усъвършенствайки звуковата технология, тази четка за зъби ви предлага несравнимо почистване. Високоскоростните вибрации в дръжката на четката за зъби осигуряват 60 000 движения / минута, превръщайки пастата за зъби в пяна за деликатно почистване и която прониква дълбоко в междузъбните пространства и покрай венците, за изключително почистване. Меките еластични влакна ефективно премахват плаката и нежно масажират венците.С таймера, вграден в дръжката, винаги ще знаете колко време е минало. Четката ще вибрира за кратко на всеки 30 секунди, за да ви напомни да миете други части на устата и ще спре автоматично след 2 минути непрекъснато четкане.


ЕФЕКТИВНОСТ

Благодарение на новия модел и усъвършенстваната звукова технология, ефективността на четката е двойна в сравнение с ръчните четки. Уникалният, динамичен, почистващ метод, предлаган от Vitammy Harmony, ви позволява лесно и ефективно да докосвате междузъбните пространства по линията на венеца, където традиционните четки за зъби не успяват да достигнат. Перфектно почиства, избелва и нежно масажира венците. В същото време е много по-ефективен в борбата с бактериалната плака поради изключително бързи движения (звукова честота) с интензивни вибрации.

3 ЧЕТКИ РЕЖИМИ

Чисто - за изключително ежедневно почистване.

Sensitive - за лесно почистване на зъбите и венците.

Масаж - съчетава почистването на зъбите с нежен масаж на венците.

ВОДОУСТОЙЧИВ

И четката, и зарядното устройство имат водоустойчивост 100%. По този начин можете да използвате четката за зъби многократно, без да се страхувате от повреда. Не е нужно да губите време, за да поддържате устройството сухо, защото водоустойчивостта гарантира безопасното използване на четката за зъби в продължение на години.

ОБРАТНО БРОЕНЕ

Четка има много полезен брояч от 4 цикъла по 30 секунди. Поради това ще знаете точно кога да преминете към следващата част на зъбната повърхност. Устройството разполага с 2-минутен автоматичен таймер, който улеснява спазването на времето за четкане, препоръчано от лекарите.

ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЯ

Индикаторът за батерията е разположен на дръжката на четката, която мига, за да ви предупреди, когато батерията се изтощи.Част от тялото: Зъби
Функции: Индикатор на батерията
Таймер
Брой програми: 3
Цвят: Сребрист
Твърдост: Средна
Тип движение: Звукова вълна
Брой включени приставки: 1
Съдържание пакет: Електрическа четка за зъби
Нива на интензитет: 3
Осцилации / мин: 60000

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.