Електрическа кана Tristar WK-3375, с LED светлина, 2200W, 1.8l

Модел: WK-3375 В Наличност
99.00 лв.
198.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от ПАЛАДИУМ ЛАЙН са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 5 лв.

Електрическа кана Tristar WK-3375 с многоцветна LED светлина и термостатЕлектрическата кана Tristar WK-3375 е истинско предимство за любителите на чая! Можете да изберете предпочитаната температура, за да получите оптималния вкус за вашия сорт чай. Благодарение на петте различни LED цвята и стъкления буркан, чайникът е не само много удобен за използване, но и истински привличащ вниманието във вашата кухня.Електрическата кана Tristar изглежда много приятно във вашата кухня, благодарение на уникалния си дизайн. Стъкленият буркан с обем не по-малък от 1,8 литра прави много лесно да се види нивото на водата, като също така прави ясно видимо стилното LED осветление. Акцентите от неръждаема стомана осигуряват на чайника изключително луксозен вид. Чайникът се върти на 360⁰, което го прави идеален както за левичари, така и за десничари!Каната WK-3375 е снабдена с възможност за самостоятелно задаване на температурата. Можете да изберете температура от 60⁰ C, която е идеална за деликатен бял или зелен чай. Можете да изберете 70 ° C за бял чай, докато зеленият чай ще има най-добър вкус с вода, която е 80 ° C. Накрая, улунът и билковият чай ще бъдат перфектни с температура от 90 ° C, докато температура от 100 ° C е идеална за черен чай или чай от ройбос. Тези температурни настройки ви позволяват да извлечете най-добрия вкус от чая си.Всяка настройка на температурата има свой собствен цветен светодиод, така че да можете да видите настройките на температурата на електрическата кана Tristar с един поглед. Тази кана също ви позволява да изпиете чаша чай, когато нямате достатъчно време, за да оставите чая да се охлади. Каната ще достигне желаната температура бързо благодарение на мощността от 2200 вата.Електрическата кана Tristar може лесно да се управлява с помощта на сензорни бутони за включване или изключване на чайника или задаване на температурата. Каната се изключва автоматично, когато се достигне желаната температура. Защитата от кипене на сухо предотвратява загряването на чайника, когато няма достатъчно вода. Съхранението на кабела ви позволява лесно да съхранявате кабела, когато не се използва.Причини за избор на електрическа кана Tristar WK-3375:-Регулируемата температура ви позволява да изберете перфектната температура за всеки вид чай

-Всички температури имат собствен цвят на LED за стилен външен вид и лекота на използване

-Актив за вашата кухня благодарение на стилния дизайн със стъклен буркан и акценти от неръждаема стомана

-Чайникът бързо достига желаната температура благодарение на мощността от 2200 вата

-Осигурена със защита срещу кипене, съхранение на кабела и автоматично изключване

Употреба: Домашна
Мощност (W): 2200
Капацитет кана (л): 1.8
Материал корпус: Стомана
Стъкло
Цвят: Инокс

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0897915151.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ПАЛАДИУМ ЛАЙН ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ПАЛАДИУМ ЛАЙН по телефона, номерът за връзка е 0897915151.

Продукти предлагани от ПАЛАДИУМ ЛАЙН са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 5 лв.

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност