0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
Безплатна доставка
24 месеца гаранция

Енергоспестяващ конвектор Elnur Gabarron Ingenium, Бял, Термостат, Програматор, Wi Fi, RD14W - 2000W

Модел: IngeniumRD14W Изчерпан
771.60 лв.
1116.00 лв.
Конвекторния радиатор Ingenium е перфектното устройство за дома. Това програмируемо цифрово отоплително оборудване е проектирано да се управлява от всяка точка на света благодарение на wifi връзка( изисква се G Control hub- продава се отделно). С помощта на G Control Hub може да управлявате до 31 уреда едновременно. Топлинните излъчватели на Ingenium могат да се управляват чрез приложението Elnur Gabarron Wifi Control. Това е последно поколение уреди за отопление които са енегроспестяващи посредством специална технология INERTIA, която съхранява дадено количество енергия и я отделя след това без консумация на електроенергия . По този начин се пести голямо количество електроенергия.

С помощта на програматора на уреда може да настройвате дневен или седмичен режим, като задавате каква да е температурата във всеки час на деня, кога да се включва и кога да се изключва. По този начин допълнително пестите от електроенергия..

INGENIUS нагревателите осигуряват максимална оптимизация на консумацията на енергия, като гарантират, че нямате ненужни разходи за енергия. Истинската сърцевина на тези устройства обаче е техният електронен оптимизатор за управление на триак (ETCO). Това управлява и ограничава потока на електроенергия, за да гарантира ниска консумация. Технологията ECOSECO предава топлина през първичен нагревателен елемент, който заема по-голямата част от предната повърхност на радиатора без какъвто и да е термичен флуид. Гамата термоинерционни радиатори ELNUR GABARRON е идеалното решение като индивидуална електрическа отоплителна система за отопление.

✓ Комфорт през необходимото време

✓ Спестява от вашите сметки за отопление

✓ Иновации и контрол

✓ Висококачествени материали


Технически характеристики:

Електронен оптимизатор за управление на TRIAC (ETCO).
Интегрирана G система за управление за конфигуриране и дистанционно
Възможност за Управление на радиатора през интернет от всяка точка на света ( изисква се G Control hub- продава се отделнo). С един G Control Hub се контролират до 31 уреда !
LCD дисплей с бяла подсветка.
Индивидуален дневен и седмичен програматор.
Селектор на три температурни нива: Комфорт, Икономичен и Защита от замръзване.
Температурен селектор с дисплей на зададената температура.
Откриване на отворен прозорец за намален разход на енергия.
Функция „Адаптивен старт“.
Геолокация чрез интернет връзка.
EcoFluid технология. Термофлуид марка Shell. Технологията ECOFLUID се основава на предаването на топлина през цялата повърхност на устройството, като се използва висококачествена термична течност, която не е вредна за околната среда.
Вграден електронен атмосферен термостат ±0,1ºC.
Функция за заключване на клавиатурата.
Термичен предпазител.
Температурен сензор с опция за калибриране.
Прави дизайнерски елементи от шприцована алуминиева сплав, завършени в Епоксидно прахово покритие Ral 9010.
Доставя се със захранващ кабел.
Бърз и лесен монтаж, благодарение на патентованото закрепване към стената със скоби, без необходимост от измерване или нивелиране.
G Control System е съвместима с Amazon Alexa и Google Assistant.
Съвместим с колела, предлагани като аксесоар.
Размери:90x58x8 cm 10 модула, 16.5kg
По-добро управление на излишната енергия
Мощност 2000W.
Бутон за включване/изключване отзад.
Производител Elnur Gabarron
Произведено в Испания
Вносител: РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД
Употреба: Домашна
Място за монтиране: Стена
Цвят: Бял
Максимална мощност (W): 2000 W
Захранващо напрежение (V): 220 V
Препоръчителна площ на помещение: 25 m²
Степени на мощност: 2000 W
Нива на мощност: 1

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, първо задължително заявете искане за връщане през профила си. След това свържете се с търговеца на имейл:  [email protected]   . За предпочитане е контакта с търговеца да се осъществи по електронен път с оглед на по-лесна комуникация, размяна на документи, удостоверяване на документи и т.н.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

  1. Попълнете искане за връщане през профила си в MyStock платформата. След това незабавно изпратете следните данни на имейл [email protected] :

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Сканирани  документи удостоверяващи покупка и плащане (фактура, разписка от куриер за паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След това Търговеца незабавно ще одобри искането ви за връщане през платформата на MyStock по електронен път за което ще получите известие на електронната си поща..

  1. След одобряване на искането ви за връщане от Търговеца, незабавно изпратете продукта на адрес:

ПловдивбулКоматевско шосе 91

за РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД

тел: 0883 221181

Предпочитан куриерЕКОНТ

 

 

Пратката трябва да съдържа оригинал на документ за плащане на сумата, и трябва да е  изпратена от името на документа за плащане..

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

Полезна информация:

 

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Законовия срок за връщане на продуктите е валиден само за физически лица( потребители според закона). Юридически лица нямат право на връщане на стоки след заплащане на продукта.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, в работещо състояние,  без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.

На основание чл.55,ал.4 от ЗЗП в следните случаи Търговецът възстановява на Ползвателя намалена стойност на закупена стока:

ТЪРГОВЕЦЪТ  отбива от заплатената сума 20%  и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите по доставка, когато стоката е върната в лош търговски вид( нарушена или липсваща опаковка, видими следи от използване.).

Търговеца отбива 20% от стойността на артикула и когато той е използван от Ползвателя. Търговеца си запазва правото да откаже ИЗЦЯЛО възстановяване на сума ако сметне, че състоянието не продукта е крайно незадоволително или уреда не работи изцяло или отчасти, или има липсващи части или аксесоари.

Всички суми по върнати продукти с възстановяване на сума се възстановяват по банков път по сметка , посочена от Потребителя в искането за връщане пуснато в MyStock системата. Търговеца не възстановява суми със заплащане при получаване.

 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, ако е в неработещо състояние или има липси, спуквания, счупване по артикулите, липсващи документи -  рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера в момента на предаване на пратката. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката, техническото състояние и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията ще се счете за недействителна и се приема, че със заплащането на стоката вие се съгласявате, че приемате пратката в изряден вид, в работещо състояние, без забележки, без липсващи части или документи. Всеки клиент има право на преглед и тест на пратката преди заплащане , с изключение на хигиенните продукти които поради естеството си не подлежат на тест, а само на преглед преди заплащане. Дори да няма пусната опция за преглед или тест- Потребителя има право да заяви това си право пред Куриера, който ще се свърже с Търговеца и ще изиска активирането на тази опция.

Продукти свързани с личната хигиена като: фотоепилатори, масажори,  и всички в описанието на които е записано, че са свързани с лична хигиена и защита на здравето не подлежат на връщане след тяхното заплащане и разопаковане . Тези продукти се изпращат до клиента запечатани с печат на Търговеца Партньора. Нарушаването на печата или неговото премахване се счита за разопаковане и продуктите не могат да бъдат върнати в този случай.

Фирмата работи само с Еконт и доставката се извършва само с Еконт. Ако Потребителя желае доставка с друг куриер- той заплаща цената на доставката според тарифите на избрания куриер. Безплатната доставка е само с Еконт, с който имаме сключен договор.
* Има фиксирани такси за доставката за по тежки продукти,  която ще Ви се визуализира в количката. 
- За поръчка на Преносими климатици - доставката е 25 лв. 
* За поръчка на климатици 12 000 BTU - доставката до офис е 55 лв 
* За поръчка на климатици 18 000 BTU - доставката до офис е 75 лв 
* За поръчка на климатици 25 000 BTU - доставката до офис е 100 лв 
* За достаква до адрес за клитаците се уточнява след направена поръчка. 
* Получавате и безплатна доставка на подбрани продукти.Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.