0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Ергономична раница "BOBBY" сиво

Модел: KENBY0223GY Наличност 5 бройки
53.01 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 28.05.2024

Доставка

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

BOBBY - Страхотно детско кенгуру сиво, идеално подходящо за деца на възраст над 4 месеца и с тегло между 3,5 и 15 кг. С това кенгуру вашето дете ще се чувства удобно и безопасно, докато вие сте свободни да се движите.

Вие имате възможност да избирате между три различни положения за носене на детето, включително напред с лице към вас или в посока на движението. Коланите се регулират според размера на детето, а кенгуруто също разполага с качулка, която помага да се поддържа главичката на бебето. Свалете и измийте лесно лигавниците на презрамките.

Разполагаме с уникален H дизайн, който балансира раменните колани за максимална удобност. Раменните колани и коланът за кръста са широки и подплатени, за да осигурят комфорт и разпределение на теглото равномерно. Възможност за съхранение е предоставена в джобчето на кенгуруто, което позволява лесно носене и прибиране на кенгуруто.

С мрежичките за проветряване вие можете да бъдете сигурни, че вашият малчуган ще бъде прохладен през горещите летни месеци. Продуктът е предлаган в цветна кутия и е произведен в съответствие с Европейския стандарт EN 13209-2:2015.

Нека вашият малчуган се наслади на безопасно и удобно носене, докато вие се наслаждавате на свободата да сте активни и близо до него.

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.