0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Еспресо машина SOKANY SK-516, За капсули и мляно кафе 3в1, 1450W, 19 бара, Черен

Модел: SK-516 Наличност 2 бройки
239.39 лв.
286.80 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Таксата на доставка над 100лв. е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лв. е 7лв.

Кафемашина за капсули и мляно кафе SOKANY е специално създадена за истинските ценители на ароматното кафе, като предоставя възможност за използване на два вида капсули и приготвяне на мляно кафе. На разположение е двойна цедка , което ти позволява да направиш едновременно 2 чаши кафе, а можеш да избереш късо или дълго еспресо .
Всичко е толкова просто - само с едно движение може да приготвиш идеалната напитка по свой избор. Кафето ще бъде с плътен кадифен каймак, благодарение на системата с високо налягане - цели 19 бара.
Практичният резервоар за вода се отстранява лесно, за да можеш да го напълниш директно от чешмата. Вече избираш не когато си купуваш машина, а когато си правиш кафе.
 • Мощност: 1450W
 • Помпа: 19 bar
 • Прозрачен резервоар - за максимално удобство и лесно пълнене и почистване
 • Капацитет на резервоара за вода: 600 мл
 • Ръчно поставяне и изваждане на капсулата
 • Възможност за ръчно или автоматично спиране
 • Индикация с различна система
 • С 3 разли чни приставки: капсули Долче густо , капсули Неспресо , мляно кафе
 • Пристига в оригинална опаковка
Наслади се на многофункционалностт а на кафемашина ZEPHYR! С компактните си размери и стилен дизайн машината е подходяща дори и за най-малките пространства и ще подхожда на всяка кухня.
 • Тавичката за отцеждане е подвижна , за за я почистиш по-лесно.
 • Бутон за късо кафе
 • Бутон за включване и изключване
 • Бутон за дълго кафе

ВГРАДЕНА СИСТЕМА ЗА ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ
Уредът автоматично влиза в енергоспестяващ режим, след като машината не работи в продължение на 15 минути. Това допринася за намаляване на консумацията на електроенергия. ; Персонализирай своя собствен изключителен вкус! Вградена функция памет
Натисни продължително бутона за късо или дълго кафе и го задръж докато кафето достигне желаната дължина. След пускане на бутона машината автоматично ще запамети последно зададените настройки.
Тип: Автоматична
С капсули
Употреба: Домашна
Цвят: Черен
Система за мляко: Не
Тип монтиране: Стандартно
Захранване: Дози
Капсули
Мляно
Тип напитка: Дълго еспресо
Еспресо
Брой на приготвяните продукти: 2
Налягане на помпата (bar): 19
Капацитет на воден резервоар (л): 0.6
Материал корпус: Пластмаса
Мощност (W): 1450

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на
описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: 
[email protected] или тел. +359895101530

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките
по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент 

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски
паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.


3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +359895101530


Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: [email protected]

Тел.: +359895101530

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55,ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Таксата на доставка над 100лв. е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лв. е 7лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.