0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Филтър дози Dersut Decalight

Модел: Филтър дози Dersut Decalight В Наличност
17.91 лв.
19.90 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка
Доставка
Доставките се извършват с куриерска фирма Speedy
Сместа Dersut Decalight е специално създадена за любители на кафето с чувствителен стомах. Приготвя се от най-добрите кафени смеси като зърната зелено кафе се обработват преди да бъдат изпечени чрез премахване на външния им восъчен слой и кофеина, които създават храносмилателни проблеми.
С леки карамелени нюанси и послевкус на шоколадови нотки, Dersut Light е прекрасен начин да се наслаждавате на кафето си всеки ден.

Dersut Decalight е безкофеиново, ароматно депарафинизирано кафе. Благодарение на естествения процес на премахване на восък и кофеин от зелените кафени зърна, сместа Decalight е по-лека и деликатна, като същевременно запазва качествата за отлично италианско еспресо. Идеалена за вечерта и за хора, които консумират повече кафе, с приятен вкус и перфектна усвояемост.Dersut Decalight e подходяща за кафемашини, работещи със стандартни хартиени филтър дози.Тип: Мляно кафе
Смес: 100% Арабика
Опаковка: 25 дози по 7 гр.
Интензитет: 1/5
Аромат: 3/5
Степен на изпичане: 3/5Тип напитка: Кафе
Тегло (гр): 176
Форма: Дози
Ниво на изпичане: Средно
Брой дози: 30
Тип кафе: Еспресо
Съдържание на кофеин: Без кофеин
Аромат: Кафе
Произход: Италия
Предназначен за: Кафемашина с дози

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел.  +359877535010.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл 

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е  +359877535010.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел.  +359877535010

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: гр.София, ж.к. Драгалевци, бул./ул. Ваклинец № 2

Тел.:  +359877535010

Предпочитан куриер: СПИДИ

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Доставките се извършват с куриерска фирма Speedy

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.