Фотоепилатор за трайно обезкосмяване, IPL технология, 5 степени, 999 999 импулса

Модел: 1962 В Наличност
136.69 лв.
161.99 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Левър Макс ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Описание и характеристика:Уредът е перманентно обезкосмяване на базата на IPL, базирано на флаш технология, с което можете да се отървете от нежеланите косми в собствения си дом.С него можете не само да спестите пари, но и да постигнете трайна гладкост: до 80% загуба на коса след няколко процедури!Спестява много време и енергия: няма повече коса, няма дискомфорт, няма обрасли косми и няма възпалени космени фоликули.IPL епилацията се основава на флаш технология: високоенергийната светлина може да унищожи космените фоликули. IPL технологията за епилация се препоръчва най-добре за дами и господа със светла кожа и по-тъмна коса.
Бърз, лесен за използване:
5 постепенна яркост
Малък, лек, преносим
Сензор за безопасност: мига само ако контролната глава приляга плътно към третираната част на тялото
очила се добавят за третиране на лицето (мустаци, щит)
С машината за епилация можем да депилираме няколко части от тялото, обработката на една част от тялото е много бърза, отнема средно 2-30 минути.Първите 3-5 процедури трябва да се правят на всеки 2 седмици, за да се предотврати активизирането на космените фоликули и да се предотврати повторното израстване на косата.За засилване на ефекта се препоръчва да се извършват допълнителни процедури на всеки 3-4 седмици. След това поддържащо лечение ще е необходимо само когато косата се появи отново, средно на всеки 3 до 6 месеца.
Благодарение на 5-те регулируеми предавки, можете напълно да персонализирате устройството, така че когато правите само "след обработка", можете да настроите устройството на по-ниска предавка.
Съдържание на пакета:IPL епилация
AC зарядно устройство
сменяема глава
Част от тялото: Тяло
Тип употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Цвят: Розов
Използване за: Фотоепилация
Употреба: Суха кожа
Начин на работа: Без кабел
Брой IPL импулси: Под 10000
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Левър Макс ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Продукти предлагани от Левър Макс ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност