0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Фритюрник с горещ въздух Cosori Pro Air Fryer, Голям капацитет - 5.5L XXL, Подарък книжка със 100 рецепти, 11 програми, Опция за предварително затопляне, Опция за поддържане температурата, Бял, Без BPA

Модел: Фритюрник с горещ въздух Cosori Pro Air Fryer, Голям капацитет - 5.5L XXL, Подарък книжка със 100 рецепти, 11 програми, Опция за предварително затопляне, Опция за поддържане температурата, Бял, Без BPA Изчерпан
339.60 лв.
По-малко мазнини: 

Готвите с 85% по-малко мазнини от традиционните фритюрници, запазвайки страхотния вкус.

Интуитивен дисплей:

 Бързо и лесно регулиране на  таймера и температурата.

Лесно почистване: 

Разглобяемата незалепваща кошница на фритюрника може да се мие в съдомиялна машина и се почиства с влажна кърпа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

11 удобни настройки за предварителни програмиЛесен избор с едно докосванеНапомняне за разклащанеФункция за задържане на температуратаАвтоматично изключване

Прекрасният хрупкав вкус с по-малко мазнина:

Технологията Air Crisp използва мощен вентилатор за конвекция, за да приготви храната ви до два пъти по-бързо от традиционната фурна и да намали съдържанието на мазнини във вашата храна с до 85%*, като й придаде същия хрупкав вкус, грижейки се за здравето ви.

Вкусно и хранително:

 Чрез технологията за запържване с въздух се запазват повече питателни вещества във вашата храна, отколкото при други видове готвене като пържене, варене и поширане.
11 функции за готвене с едно натискане на програма:

 Програмите на Cosori ви дават възможност за предварителни настройки, разработени специално от майстор-готвачите на Cosori, което гарантира запомнящ се вкус на ястията. Функциите за запазване на температурата в уреда и предварително загряване, ви осигуряват изживяване в кухнята от нова висота.

3.5 литрова кошница с квадратен дизайн:

 Квадратният дизайн на кошницата, позволява да се събере по-голямо количество храна, отколкото при кръглите кошници.

Лесно почистване:

Кошниците са направени от алуминиево специално покритие с незалепваща обвивка. Създадени са, за да могат да се мият в  съдомиялна машина и са изработени от материали без PFOA и BPA, което ги прави безопасни за вашата храна.
Цвят: Бял
Употреба: Домашна
Специални функции: Запазване на топлината
Подходящ за съдомиялна
Таймер
Термостат
Захранване: Мрежово
Брой кошници: 1
Тип пържене: С горещ въздух
Мощност: 1700 W
Тип монтиране: Стандартно
Тип контролен панел: Дигитален
Капацитет храна (кг): 1.4
Брой програми: 11

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0887662009.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на 8Трейд ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на 8Трейд по телефона, номерът за връзка е 0889467911.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: 8Трейд OOD


Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай 8Трейд OOD ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от 8Трейд OOD стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на 8Трейд OOD

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от 8Trade са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2022-03-04 ще се изпращат с безплатна доставка .

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.