Инверторен климатик Daikin FTXP60M/RXP60M, клас A+++, бял

Модел: FTXP60L/RXP60L Наличност 3 бройки
3529.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Поръчки направени от Climat Control ще се доставят Безплатно.

**В цената на климатика не е включена цена за монтаж, при желание се заплаща допълнително!

Климатиците от серия FTXP-K3 са предназначени  за високо стенен монтаж.

Подходящи са както за дома, така и за офис помещения.

Дискретният, стилен панел лесно се съчетава с всеки интериор.

Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък Потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

Характеристики на продукта:

 • Икономичен режим на използване на енергията, когато са включени много уреди и има вероятност за претоварване на електрическата мрежа. Също така може да бъде използван и когато желаете да намалите консумацията на енергията

 • Режим на комфортен въздушен поток, както при отопление, така и при охлаждане. Въздуха в стаята се разпределя автоматично в помещението, като се избягва директното насочване към хора

 • Режим на пълна мощност – с натискането само на един бутон за бързо достигане на желаната температура за възможно най-кратко време, като след 20 минути автоматично се превключва обратно към зададанения нормален режим на работа

 • Режим на безшумна работа на вътрешно тяло

 • Режим на безшумна работа на външното тяло

 • 24-часовият таймер може да бъде настроен за включване/изключване  на отопление или охлаждане по всяко време в рамките на 24 часа

 • Автоматичен рестарт

 • Фотокаталитичен филтър от титаниев апатит за пречистване на въздуха

 • Изключително тих режим на работа

 • Висока сезонна енергийна ефективност

 • Магнитнoсъпротивителен, инверторен, правотоков „суинг“ компресор – патент на DAIKIN.

 • 5 степени на вентилатор + автоматичен + супер тих режим

 • Функция „пълна мощност“ и автоматичен рестарт

 • Възможност за онлайн управление. Посредством онлайн контролер, който позволява да настройвате вашият климатик от всякъде, по всяко време от компютър, смартфон или таблет. Това е аксесор, който се закупува допълнително и се свързва към локална интернет мрежа. Също така може да да се свърже към сложни системи за автоматизация на дома или сградно управвление с комуникационни протоколи  Modbus или  KNX или за Daikin централен контрол.

Място за монтиране: Стена
Захранващо напрежение (V): 220 V
Ниво на шум (dB): 45 dB
Енергийна ефективност при охлаждане: A+++
Енергийна ефективност при отопление: A+++
Сезонен коефицент на затопляне SCOP: 5.1
Сезонен коефицент на охлаждане SEER: 6.82
Основен капацитет: 21000 BTU
Капацитет охлаждане: 6 kWh

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359889240828.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на КЛИМАТ КОНТРОЛ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на КЛИМАТ КОНТРОЛ по телефона, номерът за връзка е +359889240828.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД

Адрес: с. Врачеш, ул.Майстор Вуно Марков 32, Ботевград 

Тел.: +359889240828


Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Поръчки направени от Climat Control ще се доставят Безплатно.

Няма намерени ревюта

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност