0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Инверторен климатик Midea Aurora MSAB-12NXD0-XI(B)/MSAB-12N8D0-XO(B), 12 000 BTU, Клас А++/А+, 23 dB, Фреон R32

Модел: MSAB-12NXD0-XI(B)/MSAB-12N8D0-XO(B) Наличност 4 бройки
1059.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
Доставка
Поръчки направени от Партньора ще се доставят Безплатно.

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA MSAB-24NXD0-XI(B) AURORA

Представяме ви инверторен климатик Midea MSAB-24NXD0-XI (B) - серия Aurora. Предлага се с енергиен клас за охлаждане/отопление A++ / A+ и има електрически нагревател за външното тяло.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA MSAB-24NXD0-XI(B) AURORA

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Филтър със студен катализатор

Филтърът със студен катализатор елиминира формалдехида и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Сребърен йонен филтър

Ефективно отстраняване на бактерии и микроби чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушаване на микробната обвивка, дезактивиране на биологични функции.

Био филтър (HEPA)

Биофилтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малки прахови частици, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава тяхната клетъчна стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Самопочистващи се

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлообменника, за да изпари натрупаната влага. Тази функция предотвратява появата на лоши миризми, след като системата е работила в режим на охлаждане за дълго време и предотвратява развитието на бактерии върху топлообменника. Функцията обикновено отнема около 15 минути.

Електрически нагревател за външното тяло

Електрически нагревател в долната част на външното тяло предотвратява замръзването на конденз при ниски температури.

Ремък за нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Охлаждане при ниски температури на околната среда

Климатичната система може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15°C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика открива код за грешка "EC", който ще се покаже и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреда, причинена от високи температури при изтичане на хладилен агент. Тази функция е налична само в режим на охлаждане.

8°C нагряване

В режим на отопление 8°C тази постоянна температура се поддържа, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи на много ниски обороти, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се връща към предварително зададения режим, преди да активира Турбо режима.

Хоризонтална люлка

Хоризонталните жалузи са плаващи под ъгъл от 120°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в зоната, в която се намира.

Аварийна операция

В най-добрите климатици, когато възникне грешка в сензора за температура, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло съобщава код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ЕКО режим

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Нощен режим

Когато се активира нощен режим по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което остава фиксиран. Когато се активира нощен режим по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което остава фиксиран.

1W режим на готовност

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Двупосочно източване

Дренажната тръба може да се прокара от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на захранването, той ще се рестартира автоматично веднага щом се възстанови захранването и ще започне да работи в режима, зададен преди изключване на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройка на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Памет на жалузи

Положението на хоризонталния вентил на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Мулти-сплит съвместимост

Вътрешното тяло е съвместимо както с моно, така и с мулти-инверторни системи, което позволява лесен избор на подходящи вътрешни и външни тела. Това е удобно решение за складове и търговски центрове.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства – смартфон или таблет. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.
Място за монтиране: Стена
Енергийна ефективност при отопление: A+
Захранващо напрежение (V): 220 V
Енергийна ефективност при охлаждане: A++
Основен капацитет: 12000 BTU
Капацитет охлаждане: 12000 BTU
Сезонен коефицент на затопляне SCOP: 4.1
Сезонен коефицент на охлаждане SEER: 7
Ниво на шум (dB): 23 dB

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359889240828.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на КЛИМАТ КОНТРОЛ ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на КЛИМАТ КОНТРОЛ по телефона, номерът за връзка е +359889240828.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД

Адрес: с. Врачеш, ул.Майстор Вуно Марков 32, Ботевград 

Тел.: +359889240828


Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на КЛИМАТ КОНТРОЛ OOД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Поръчки направени от Партньора ще се доставят Безплатно.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.