0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Инверторен Климатик TCL , Серия Elite, A++, TAC-12CHSD/XA73IFF, 12000 BTU

Модел: TAC-12CHSD/XA73IFF В Наличност
609.60 лв.
1020.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.07.2024

Доставка
Цена за доставка: 55лв

Цената е без монтаж. Съдействаме за монтаж като предоставяме списък със сервизни бази в цялата страна с които работим. Всичко което трябва да направите е да се обадите на регионалната ви сервизна база от списъка и да заявите дата за монтаж.

Мощност: 12 000 BTU

Отопление и охлаждане до 25 кв.м.

Енергиен клас на охлаждане А++

Енергиен клас на отопление А++

Два здравословни филтъра: Active Carbon Filter и HEPA filter

4D Air Flow въздушен поток, 7 степени на вентилатора

Защитен капак на клапана

Със синя хидрофилна перка  (IDU+ODU) 

Гаранция 2 години

Доставка 1 работен ден

Тип: Инверторен, Енергоспестяващ

Шум на вътрешното тяло: 22 DB

Охлаждане SEER: 6.1

Отопление SCOP: 4.6

Размери на вътрешното тяло: 777/250/201мм

Размери на външното тяло: 712/276/459мм

 

Ето 10 убедителни причини, поради които трябва да закупите климатик TCL:

 

 • 1. ИНТЕЛИГЕНТНО СВЪРЗВАНЕ

  Климатиците TCL smart работят с Google Assistant и с TCL Home App и осигуряват интелигентна свързаност. Това означава, че стаята ви може да е хладна дори преди да влезете в нея. Всичко, което трябва да направите, е да свържете устройството към приложението TCL home и да управлявате климатика си от всяка точка на света- да го пускате, спирате, настройвате температурата и т.н.

  2. УЛТРА ИНВЕРТОР

  Климатиците TCL с инверторна технология са климатици с различна скорост и различен тонаж и са доста различни от обикновените климатици, които имат едноскоростни компресори и един тонаж.

  Технологията на ултра-инверторен компресор, проектирана от TCL за работа при ултра-ниски честоти, осигурява 40% икономия на енергия. Климатиците с инверторна технология регулират капацитета си според изискванията на помещението.

  3. 30 SEC БЪРЗО ОХЛАЖДАНЕ

  Климатиците на TCL AI Ultra Inverter осигурява бързо охлаждане на въздуха и понижава температурата на изходящия въздух от 27 градуса C до 18’C само за 30 секунди. Да, 30 секунди са всичко, от което се нуждаете, за да почувствате хладен въздух в стаята си.

  4. 60’C високо околно охлаждане

  Климатиците TCL използват технология с електрическа контролна кутия с въздушно охлаждане за охлаждане на температурата на PCB във външното тяло. Така че няма спад на охлаждащия капацитет при 50’C околна температура и непрекъснато охлаждане до 60’C околна температура.

  5. ИЗПАРИТЕЛ И КОНДЕНЗАТОР TITAN GOLD

  Titan Gold е патентована от TCL технология за покритие. Намалява скоростта на корозия на изпарителя и кондензатора. Това увеличава дълготрайността на климатика. Освен това гарантира липса на натрупване на прах, мръсотия и бактерии на повърхността.

  6. ФИЛТЪР СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ и филтър с витамин С

  Филтърът със сребърни йони в климатиците TCL гарантира, че въздухът в помещението е чист от бактерии и гъбички. Микрофилтърът за прах предотвратява и събирането на прах във вътрешните части на климатиците. С филтрите със сребърни йони вие сте сигурни в чист въздух във вашата стая.

  7. R 32 ХЛАДИЛЕН ФЕОН

  Хладилните агенти R 32 са по-ефективни от R 22 и R 410. Неговият потенциал за глобално затопляне също е с 30% по-нисък от R 410.

  8. 100% МЕДНИ ТРЪБИ

  Инверторите TCL AI Ultra имат 100% медни тръби. Медните тръби увеличават способността за пренос на топлина. Подобрява издръжливостта на продукта и също така осигурява лесна поправка. Медните тръби също са неръждаваеми.

  9. РЕЖИМ НА СЪН И ЗAВЪРШЕН ЗВУК

  TCL AI Ultra инвертор AC идва с режим на заспиване. Когато това е активирано, климатикът работи с по-нисък капацитет, поддържайки тясна температурна разлика. Температурата не се колебае и това осигурява висока енергийна ефективност през цялата нощ.

  Режимът на заглушаване работи при по-малко от 36 db, което ви позволява да се концентрирате върху най-важното.

  10. САМОДИАГНОСТИКА

  С домашното приложение на TCL можете да проверявате и отстранявате проблеми, свързани с климатика, директно от вашия смартфон. За по-бързо разрешаване кодът на грешката на проблема ще бъде показан на самата машина.

   

   

От замразяване, размразяване, сушене до стерилизиране. "Deep Clean" използва водни молекули във въздуха, за да отстрани прах, мръсотия и други примеси. Автоматичната програма е ефективна, лесна и превъзходен начин да се насладите на по-чист въздух - просто натиснете бутона.


Интелигентно управление по всяко време и навсякъде

Контролирайте температурата в дома си по всяко време и навсякъде чрез приложението TCL Home или чрез прости гласови команди*.

*Свързване със смарт телевизор, смартфон или звукова лента Alexa чрез TCL HOME или Google Assistant


 

Shower style.
Насоченият нагоре въздушен поток се излива от тавана, за да създаде потапящо охлаждане.
Rising style
Топлият и оптимизиран за влажност въздушен поток се издига обратно от пода равномерно.


Бързо охлаждане и загряване в рамките на минута

Високочестотният компресор TCL осигурява по-бърз комфорт, въздухът се доставя до 18 ℃ само за 30 секунди или до 40 ℃ само за 60 секунди*. Включете, настройте температурата си и се насладете на по-бързо освежаване.

*Данни, приложени към някои модели инвертори


Енергоспестяване и опазване на околната среда

TCL Eco Mode Ви позволява да охлаждате или отоплявате по-ефективно. Намалява консумацията на енергия, спестява сметки за електричество и поддържа строг температурен диапазон.


Интелигентен инвертор

С TCL Smart Inverter спестете пари и се насладете на енергийна ефективност. С до 60% икономия на енергия, Smart Inverter помага за по-бързо достигане на зададената температура, като охлажда изхода на въздуха до 18 ℃ за 30 секунди, загрява го до 40 ℃ за 60 секунди и поддържа температурата стабилна в рамките на ±1 ℃.


I FEEL е температурен сензор, вграден в дистанционното управление TCL. Когато е активиран, режимът ще поддържа избраната температура там, където се намира дистанционното управление. I FEEL позволява по-прецизен контрол на температурата, където и да се намирате във Вашето пространство с дистанционното управление TCL близо до Вас.


3D въздушен поток

TCL 3D въздушен поток има автоматично хоризонтално люлеене и автоматично вертикално люлеене. Осигурява по-комфортен въздушен поток, избягва директния въздушен удар върху кожата и споделя равномерен въздушен поток с всички наоколо.


4-посочен въздушен поток

TCL 4-посочен въздушен поток осигурява до 72 ъгъла на подаване на въздух за прецизно и по-комфортно освежаване в широко вътрешно пространство.


Спящ режим

С TCL Sleep Mode климатикът автоматично ще регулира температурата и скоростта на вентилатора, за да направи стаята по-тиха, приятна и комфортна през нощта. За спокоен и дълбок сън по време на 10-часов цикъл.


Напомняне за почистване на филтъра

Създаден да Ви напомня, когато е време да почистите филтъра. Това напомняне се показва на дисплея на Вашия климатик TCL или в приложението TCL HOME.


 

капацитет на охлажданеW3400(1000~3770)капацитет на отоплениеW3420(1000~3810)PdesigncW3400SEER охлажданеW/W6,1енергиен клас на отопление A+++EER declaredW/W3,01COP declaredW/W3,4Pdesignh AverageW2100SCOP Average declaredW/W5,1енергиен клас на охлаждане A++капацитет(-10℃)W2000резервен капацитет на отопление(-10℃)W100Pdesignh warmerW2400SCOP отоплениеW/W5,1енергиен клас(Warmer) A+++капацитет(2℃)W2400резервен капацитет на отопление(2℃)W0Pdesignh colderW/SCOP Colder declaredW/W/енергиен клас(Colder) /капацитет(-22℃)W/резервен капацитет на отопление(-22℃)W/годишна консумация на електроенергияkwh/a195kwh/a735kwh/a659влагоабсорбиранеLiters/h1,2шум на вътрешното тяло(S/H/M/L/Mute)dB(A)50/47/43/35/32шум на външното тялоdB(A)60мин . шум на вътрешното тяло(S/H/M/L/Mute)dB(A)40/37/33/25/22мин. шум на външното тялоdB(A)50температура на околната среда℃Cooling:-15-53/Heating:-20-30℃Cooling:17-32/Heating:0-30

Описаните параметри на уреда са тествани в изкуствена среда и са валидни при оптимални условия и могат да варират спрямо местоположението на монтирания уред и  атмосферните условия (влага, мъгла...). Използвайте за референция снимката на енергийния стикер. Монтажният комплект се подсигурява безплатно от монтажната фирма и е включен в цената на монтажа.

Производител TCL

Произведено в КНР

Място за монтиране: Стена
Захранващо напрежение (V): 220 V
240 V
Енергийна ефективност при охлаждане: Клас A++
Основен капацитет: 12000 BTU
Сезонен коефицент на охлаждане SEER: 5.8
Енергийна ефективност при отопление: Клас A++
Сезонен коефицент на затопляне SCOP: 5.1
Ниво на шум (dB): 22 dB
Капацитет охлаждане: 3.4 kWh
Цвят вътрешно тяло: Бял
Цвят външно тяло: Бял
Препоръчителна зона на покритие: 28 м²

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, първо задължително заявете искане за връщане през профила си. След това свържете се с търговеца на имейл:  [email protected]   . За предпочитане е контакта с търговеца да се осъществи по електронен път с оглед на по-лесна комуникация, размяна на документи, удостоверяване на документи и т.н.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

 1. Попълнете искане за връщане през профила си в MyStock платформата. След това незабавно изпратете следните данни на имейл [email protected] :

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Сканирани  документи удостоверяващи покупка и плащане (фактура, разписка от куриер за паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След това Търговеца незабавно ще одобри искането ви за връщане през платформата на MyStock по електронен път за което ще получите известие на електронната си поща..

 1. След одобряване на искането ви за връщане от Търговеца, незабавно изпратете продукта на адрес:

ПловдивбулКоматевско шосе 91

за РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД

тел: 0883 221181

Предпочитан куриерЕКОНТ

 

 

Пратката трябва да съдържа оригинал на документ за плащане на сумата, и трябва да е  изпратена от името на документа за плащане..

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

Полезна информация:

 

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Законовия срок за връщане на продуктите е валиден само за физически лица( потребители според закона). Юридически лица нямат право на връщане на стоки след заплащане на продукта.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, в работещо състояние,  без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.

На основание чл.55,ал.4 от ЗЗП в следните случаи Търговецът възстановява на Ползвателя намалена стойност на закупена стока:

ТЪРГОВЕЦЪТ  отбива от заплатената сума 20%  и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите по доставка, когато стоката е върната в лош търговски вид( нарушена или липсваща опаковка, видими следи от използване.).

Търговеца отбива 20% от стойността на артикула и когато той е използван от Ползвателя. Търговеца си запазва правото да откаже ИЗЦЯЛО възстановяване на сума ако сметне, че състоянието не продукта е крайно незадоволително или уреда не работи изцяло или отчасти, или има липсващи части или аксесоари.

Всички суми по върнати продукти с възстановяване на сума се възстановяват по банков път по сметка , посочена от Потребителя в искането за връщане пуснато в MyStock системата. Търговеца не възстановява суми със заплащане при получаване.

 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, ако е в неработещо състояние или има липси, спуквания, счупване по артикулите, липсващи документи -  рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера в момента на предаване на пратката. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката, техническото състояние и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията ще се счете за недействителна и се приема, че със заплащането на стоката вие се съгласявате, че приемате пратката в изряден вид, в работещо състояние, без забележки, без липсващи части или документи. Всеки клиент има право на преглед и тест на пратката преди заплащане , с изключение на хигиенните продукти които поради естеството си не подлежат на тест, а само на преглед преди заплащане. Дори да няма пусната опция за преглед или тест- Потребителя има право да заяви това си право пред Куриера, който ще се свърже с Търговеца и ще изиска активирането на тази опция.

Продукти свързани с личната хигиена като: фотоепилатори, масажори,  и всички в описанието на които е записано, че са свързани с лична хигиена и защита на здравето не подлежат на връщане след тяхното заплащане и разопаковане . Тези продукти се изпращат до клиента запечатани с печат на Търговеца Партньора. Нарушаването на печата или неговото премахване се счита за разопаковане и продуктите не могат да бъдат върнати в този случай.

Фирмата работи само с Еконт и доставката се извършва само с Еконт. Ако Потребителя желае доставка с друг куриер- той заплаща цената на доставката според тарифите на избрания куриер. Безплатната доставка е само с Еконт, с който имаме сключен договор.
* Има фиксирани такси за доставката за по тежки продукти,  която ще Ви се визуализира в количката. 
- За поръчка на Преносими климатици - доставката е 25 лв. 
* За поръчка на климатици 12 000 BTU - доставката до офис е 55 лв 
* За поръчка на климатици 18 000 BTU - доставката до офис е 75 лв 
* За поръчка на климатици 25 000 BTU - доставката до офис е 100 лв 
* За достаква до адрес за клитаците се уточнява след направена поръчка. 
* Получавате и безплатна доставка на подбрани продукти.Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.